info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Çorlu nun Başarılı Voleybolcuları

Türkiye Voleybol Federasyonu nun milli takım altyapısı seçmelerinde başarılı olarak birçok kulüpten teklif alan Çorlulu voleybolcular, önümüzdeki sezon önemli kulüplerde forma giyecek.

Türkiye Voleybol Federasyonu'nun milli takım altyapısı seçmelerinde başarılı olarak birçok kulüpten teklif alan Çorlulu voleybolcular, önümüzdeki sezon önemli kulüplerde forma giyecek.
Çorlu Eczacı Spor Kulübünde lisanslı olan voleybolculardan Çorlu Cumhuriyet Özel İdare İlköğretim Okulundan mezun olan Ayberk İş, milli takımın altyapısına seçilerek Ankara'da Voleybol Federasyon Lisesinde eğitimini sürdürmeye hak kazandı. Vehbi Günaştı İlköğretim Okulu mezunu Hakan Can Altun, eğitim ve spor hayatını İzmir'de Arkas Spor Kulübünde sürdürecek. 2011-2012 sezonunda hem bağlı oldukları kulüplerde hem de milli takım bünyesinde forma giyecek.
Bugün, Çorlu'yu şehir dışında temsil edecek olan başarılı voleybolcular, Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan'ı makamında ziyaret etti. Başarılı sporcuların ziyaretinde Antrenörleri Hacet Değirmenci de hazır bulundu. Genç voleybolcuların başarısından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Baysan, onlardan Çorlu'yu başarıyla temsil etmelerini istedi. Antrenör Hacet Değirmenci'yi de tebrik eden Baysan, yeni sporcuların yetiştirilerek Çorlu'ya ve Türk sporuna kazandırılması dileğinde bulundu. Antrenör Değirmenci ise Çorlu Belediyesi’nin hem okul takımına hem de yerel spor kulüplerine maddi ve manevi anlamda verdiği destekten dolayı teşekkür etti.