info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray Zirvede

Türkiye Kürek Federasyonu tarafından Türkiye Kupası 1. Etap Yarışları’nda Galatasaray, 4 kategoride birincilik elde ederek zirveye çıktı.

Yarışların sonunda, “Genç Erkekler Sekiz Çifte”, “Genç Erkekler Dört Çifte”, “Hafif Kilo Ümit Erkekler Dört Tek” ve “Hafif Kilo Ümit Erkekler İki Çifte” kategorilerinde ezeli rakibi Fenerbahçe’yi geçen sarı-kırmızılılar mutlu sona ulaştı. TKF Başkanı İlhami İşseven, bu yıl Türkiye Kupası’nı üç ayakta yapmayı planladıklarını söyledi.
 
Kara 2. oldu
 
Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da düzenlenen Gençler Avrupa Judo Şampiyonası’nda milli sporcu Kübra Kara, artı 78 kiloda  ikinci oldu. Zetra Spor Salonu’nda gerçekleştirilen şampiyonada artı 78 kilo finalinde tatamiye çıkan Büyükler Balkan şampiyonu Kara, Sırp Milica Zabic ile karşılaştı. Balkan Şampiyonası’nda yendiği rakibi önünde bu kez shido  (ceza puanı) ile kaybeden milli sporcu gümüş madalyanın sahibi oldu.
 
Şampiyona için geri sayım
 
Avrupa Taekwondo Birliği (ETU) tarafından düzenlenen 19. Avrupa Gençler Taekwondo Şampiyonası, 25-28 Eylül 2013 tarihleri arasında Portekiz’in Porto şehrinde yapılacak. 45 ülkeden 418 sporcu ile bugüne kadar en fazla katılımın olduğu turnuvada Türkiye, Milli Takımlar Teknik Direktörü Ali Şahin yönetiminde 20 sporcu ile madalya arayacak.