info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Altın Kızlar

Voleybol’da Kadınlar Cev Cup yarı final rövanş maçında destan yazan Galatasaray, Tomis’i set vermeden devirdi. Ardından finalistin belirleneceği altın seti de kazanan Cim-Bom, İtalya’dan Arsizio’nun rakibi oldu

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı Avrupa Voleybol Konfederasyonu (CEV) Kupası’nda destan yazdı.
İlk maçta mağlup olduğu rakibini Burhan Felek Spor Salonu’nda oynanan rövanşta 3-0 mağlup eden sarı-kırmızılılar, altın seti de 15-11 galip kapatarak finale adını yazdırdı. Cim-Bom finalde İtalya’nın Yamamay Busto Arsizio takımı ile karşılaşacak. İlk maç 27 Mart’ta İtalya’da oynanacak.
Seyircinin desteği ile ilk sete iyi başlayan Galatasaray, seti 25-23 kazandı. İkinci sette rakibinden üstün bir oyun ortaya koyan sarı-kırmızılılar, bu seti de 25-18 aldı. 2004 Tomis’in oyuna ortak olmasına izin vermeyen Cim-Bom 3. seti 25-19 maçı da 3-0 kazandı.
Finale çıkan takımın belirleneceği altın set ise büyük çekişmeye sahne oldu. Sarı-kırmızılılar farkı açmasına rağmen rakibin yeniden maça ortak olmasını engelleyemedi. Ancak son bölümde az hata yapan Galatasaray, altın seti de 15-11 kazanarak final vizesini aldı.

Yönetimden destek

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri Ali Dürüst, Adnan Öztürk, Mehmet Cibara, Mete Başol, Necati Demirkol ve Ahmet Ocaklı da Burhan Felek Spor Salonu’nda bayan voleybol takımına destek verdi. Karşılaşmayı heyecanla takip eden yöneticiler, maçın sora ermesinin ardından sahaya inerek oyuncular ile teknik heyeti tebrik etti. İkinci Başkanı Ali Dürüst, kadın voleybolunda ilk kez Avrupa’da finale kaldıklarını belirterek, “Kupayı müzemize getirmek istiyoruz” dedi.