info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Utah Jazz Maçında Van’a Yardım

NBA’de önceki gün ünlü Los Angeles Staples Center’da oynanan, 20 bin seyircinin izlediği LA Clippers-Utah Jazz maçından elde edilen bilet gelirlerinin belli bir bölümü Van depremzedeleri için ayrıldı.

Amerikan Ulusal Basketbol Ligi NBA bir ilke sahne oldu.

NBA’de önceki gün ünlü Los Angeles Staples Center’da oynanan 20 bin seyircinin izlediği LA Clippers-Utah Jazz maçında yapılan özel anlaşmayla, maçın bilet gelirlerinin belli bir bölümünün Van depremzedelerine ayrıldığı öğrenildi.

Van depremi mağdurlarına yapılan bu anlamlı jest, maçı izleyen Türk taraftarlar arasında da sevinçle karşılandı. LA Clippers-Utah Jazz maçını, Utah Jazz’da oynayan Türk basketbolcu Enes Kanter’i desteklemek için yaklaşık 200 Türk taraftar izledi.

Türk taraftarlar, maç öncesi özel olarak iki takımının antrenmanını da izleme şansı bulurken, maç sonrası ise Kanter’e bir tablo hediye etti. Duygulanan Kanter, Los Angeles’ta Türk taraftarlarla buluşmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. 

Kanter, 11 dakika oynadığı maçta yıliçi ortalamalarını aşarak 7 sayı ve 4 rebound ile oynadı. Çekişmeli geçen maçı Los Angeles Clippers 105-96 kazandı.