info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Final Four Güvenlik Toplantısı Gerçekleşti

İstanbul da 11-13 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Basketbol THY Euroleague Final Four organizasyonunun güvenlik toplantısı yapıldı.

İstanbul'da 11-13 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek Basketbol THY Euroleague Final Four organizasyonunun güvenlik toplantısı yapıldı.

Sinan Erdem Spor Salonu'nun ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Final Four'un güvenlik toplantısı geniş bir katılım ile Türkiye Basketbol Federasyonu'nun merkez ofisinde gerçekleştirildi.

Düzenlenen toplantıya TBF Sportif Faaliyetler Direktörü Emin Balcı, Final Four Organizasyon Direktörü Serdar Ateş, Final Four Güvenlik Koordinatörü Samer Şenbayrak, Abdi İpekçi Spor Salonu Amiri Mehmet Ali Akbaş, TBF personeli Koray Erdemir, Can Duraslan, Kıvanç Ayvalıoğlu, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Celal Sel, Çevik Kuvvet Şube Müdür Yardımcısı Tufan Rudarlı, Bakırköy Emniyet Müdür Yardımcısı Feramuz Çetin, EKKM Şube Müdürü Ömer Katipoğlu, Trafik Denetim Şube Müdürü İbrahim Demirci, Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Güler, Euroleague yetkilileri Final Four Organizasyon Direktörü Abi Martin, Güvenlik Koordinatörü Judit Mari ve katılımcı takımların temsilcisi Kimon Stafos ile Detur Operasyon Müdürü Anıl Sırt ve ESOP Özel Güvenlik Şirketi Genel Müdürü Özgür Uğurlu'nun katıldığı bildirildi.

TBF'den yapılan açıklamada, yaklaşık 2 saat süren toplantıda Final Four organizasyonu boyunca uygulanacak güvenlik tedbirleri ve alınacak önlemlerin masaya yatırıldığı kaydedildi.

Seyirci giriş-çıkışlarının, maçlar boyunca uygulamaya konulacak tedbirlerin, alınacak önlemlerin detaylı olarak konuşulduğu, Final Four'da mücadele edecek Yunanistan'ın iki ezeli rakip takımı Olympiakos ve Panathinaikos maçlarında özel tedbirler alınmasının kararlaştırıldığı, bu konu üzerinde de ilave önlemlerin alınması hakkında fikir alışverişinde bulunulduğu ifade edildi.