info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8895
Dolar Satış
:
33.9506
Euro Alış
:
37.6852
Euro Satış
:
37.7531
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tokatspor:0 - Galatasaray:3 Türkiye Kupası 5. Hafta

Galatasaray Tokatspor maçı saat 14.00’te oynandı.

 
Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 5. maçında Galatasaray, deplasmanda Tokatspor’u 3-0 mağlup etti. Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 25. dakikada Izet Hajrovic, 40. dakikada Yekta Kurtuluş ve 83. dakikada Veysel Sarı kaydetti. 
 
Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final B Grubu - 5. Hafta mücadelesini A Haber'den canlı olarak izleyebilirsiniz. Tokatspor Galatasaray mücadelesi 5 Şubat Çarşamba günü saat 14:00'de başlayan mücadelede A Haber ekranlarından canlı olarak yayınlanıyor. Galatasaray Tokatspor A Haber Canlı İzle, atv canlı izle
 
Tokatspor Galatasaray maçında Ontivero'nun verilmeyen golü!
İşte Galatasaray Tokatspor maçı ilk 11'leri
 
Galatasaray: Ufuk Ceylan, Burdisso, Hajrovic, Telles, Umut, Chedjou, Yekta, Emre Ç, Salih, Veysel S, Ontivero
Tokatspor:  Mehmet, Furkan, Caner, Soner, Yaşar, Haluk, Serkan, Recep, Mutlu, Mehmet Öncan ve Mehmet Fuat Gölbaşı
 
 
Bu arada vatandaşlar, Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'ye, Tokat'a yıldız oyuncularını getirmediğinden dolayı tepki gösteri. Cumhuriyet Meydanı'nda 14 yıldır simit satarak geçimini sağlayan Salih Alkan, Tokatspor'un kendilerinin baş tacı olduğunu söyledi. Ayrıca üzgün olduğunu söyleyen Alkan, "Cimbom acaba neden as oyuncularını getirmedi? Tokatspor seyircileri bu maç için bilet aldı. Neden büyük sporcular gelmedi de yedek ağırlıklı geldi. Tokatspor'dan korkuyorlar mı, bu yanlış" dedi. Kentte esnaf olan Mehmet Eroğlu ise, "Galatasaray'ı kınıyoruz. Tokat'ı küçük gördükleri için as oyuncularını getirmedi. Maça da gidip takip edeceğiz" diye konuştu.
 
Bu arada Galatasaray takımı, karşılaşma öncesi konakladığı otelde maçın oynanacağı Gaziosmanpaşa Stadyumu'na gitti. Burada sahada kısa bir süre yürüyüş yapan kafile, ardından otele geçti. Takımın kaldığı otelin önünde toplanan taraftarlar da sarı-kırmızılı kafiyele sevgi gösterilerinde bulundu.