info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.9766
Dolar Satış
:
34.0379
Euro Alış
:
37.9182
Euro Satış
:
37.9865
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tilki Ava Çıktı

Belçika önünde yaşadığı şanssızlığı Güney Kore karşısında telafi eden Cezayir, çok önemli bir 3 puanı hanesine yazdı. Çöl Tilkileri, farklı zaferiyle kupaya yeniden başladı.

Dünya Kupası H Grubu karşılaşmasında Cezayir, Güney Kore’yi 4-2 mağlup etti. Çöl Tilkileri, bu sonuçla grubunda avantajlı konuma yükseldi.
 
Belçika maçında iyi mücadeleye rağmen sonuca gidemeyen Cezayir, Güney Kore önünde disiplinini bozmadı. Slimani’yi bu kez 11’de başlatan Halilhodzic, daha hücumcu bir anlayıştaydı. Güney Kore ise Heung-Min ve Chung-Yong öncülüğünde bulacağı atakların hesabında sahaya çıktı.
 
Maça istediklerini yaparak başlayan taraf Cezayir oldu. 2’de Feghouli, 4’de Brahimi ve 9’da Slimani ilk sinyalleri yaktları. İlk 30 dakika topu kontrolüne alan Çöl Tilkileri, 26’da Slimani ve 28’de Halliche ile golleri bularak rakibine kâbus gibi çöktü. Rüzgârı arkasına alan Halilhodzic’in takımı, Djabaou ile 38’de tabelayı 3 yaparak, devreye güle oynaya gitti.
 
50. dakikada Heung-Min’in sürpriz golü oyuna heyecanı getirdi. 60’da Ki Sung’un enfes şutunu aynı güzellikte çıkaran M’Bolhi, maçın kırılma anına imzasını attı. Hemen akabinde de Brahimi, kalecisine teşekkür edip, ülkesinin kupada ilk kez 4 gol attığı bir maçta tarihe geçti. Bu bölümde rehavete kapılan Cezayir, 72’de Ja-Cheol’ün cezasıyla karşılaştı. Ancak hemen toparlanan Kuzey Afrika ekibi, ilk yarıda yaptığı hücum güzelliğini savunma güzelliğine çevirince sonuç geldi: 4-2.
 
Güney Kore: 2 - Cezayir: 4
 
Stat: Beira-Rio
 
Hakemler: Wilmar Roldan, Eduardo Diaz, Christian Lescano (Kolombiya)
 
Güney Kore: Jung Sungryong, Lee Yong, Kim Younggwon, Hong Jeongho, Yun  Sukyoung, Han Kookyoung (Dk. 78 Ji Dongwon), Lee Chungyong (Dk. 64 Lee Keunho),  Ki Sungyueng, Koo Jacheol, Park Chuyoung (Dk. 57 Kim Shinwook), Son Heungmin
 
Cezayir: Rais Mbolhi, Aissa Mandi, Carl Medjani, Madjid Bouguerra (Dk.  89 Esseid Belkalem), Rafik Halliche, Djamel Mesbah, Yacine Brahimi (Dk. 77 Mehdi  Lacen), Abdelmoumene Djabou (Dk. 73 Nabil Ghilas), Sofiane Feghouli, Nabil  Bentaleb, Islam Slimani
 
Goller: Dk. 26 Islam Slimani, Dk. 28 Rafik Halliche, Dk. 38  Abdelmoumene Djabou, Dk. 62 Yacine Brahimi (Cezayir), Dk. 50 Son Heungmin, Dk. 71  Koo Jacheol (Güney Kore)
 
Sarı kartlar: Dk. 54 Lee Yong, Dk. 69 Han Kookyoung (Güney Kore), Dk.  67 Madjid Bouguerra (Cezayir)