info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.0283
Dolar Satış
:
34.0896
Euro Alış
:
37.8693
Euro Satış
:
37.9375
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Terim’e, Culio Öfkesi

Orduspor, Galatasaray’a döneceğini açıklayan Arjantinli oyuncunun sözleşmesini fesh etti. Başkan Türkmen, Fatih Terim’i, Culio’nun kafasını karıştırmakla suçladı

Orduspor Kulübü önceki gün oynanan Gençlerbirliği maçının ardından sezon sonunda Galatasaray’a döneceğini açıklayan Emmanuel Culio ile yollarını ayırdı.
Yönetim kurulu üyesi Murat Gürsoy, Galatasaray’dan sezon başında satın alma opsiyonuyla birlikte kiraladıkları Arjantinli futbolcunun sözleşmesini fesh ettiklerini bildirdi. Gürsoy, “Culio ile artık çalışmak istemiyoruz. Sözleşmesini tek taraflı feshettik. Galatasaray’ı Culio’suz da yenecek güçteyiz” dedi.
Başkan Nedim Türkmen ise Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’i, Culio’nun aklını karıştırmakla suçladı. 27 yaşındaki oyuncu için 350 bin euro kiralama bedeli ödediklerini belirten Türkmen, “Haziran ayında 1 milyon 550 bin euro verdiğimizde oyuncu bonservisiyle bizim olabilecekti. Culio ile 4 yıllık sözleşme yaptık. Hatta bana gelerek bu sözleşmeyi 5 yıla çıkarmamızı istedi. Ben de tamam dedim. Ancak sonraki süreçte özellikle Galatasaray teknik direktörünün (Arda gitmese Culio’yu vermeyecektik) yönünde açıklamaları oldu ve oyuncumuzun kafası karıştı. Hukuken haklar bizde olsa da gitmek isteyen oyuncuyu tutamazsınız. Hangi düşüncelerle bu açıklamayı yaptı bilmiyorum, ama doğru olmamıştır” diye konuştu.

Stancu da sakatlandı
Orduspor’un, Culio ile birlikte Galatasaray’dan kiraladığı Stancu hafta sonu oynanacak lig maçı öncesinde sakatlandı. Kasığında ödem belirlenen Rumen golcünün 2-3 hafta forma giyemeyeceği açıklandı.