info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8895
Dolar Satış
:
33.9506
Euro Alış
:
37.6852
Euro Satış
:
37.7531
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sneijder’in İlk Yarıyı Kapadı

Hollanda’lı süper star Wasley Sneijder Konyaspor maçınında sakatlanarak oyunu terk etmişti. Yapılan kontroller işe durumun ciddi olduğunu söylüyor.

Torku Konyaspor maçının 9. dakikasında sakatlanarak oyunu ayrında ve yerini Emre Çolak'a bırakan Galatasaray'ın Hollanda'lı yıldızı Wasley Sneijder'in, Kopenhag ve Fenerbahçe sınavlarına yetişip yetişmeyeceğini merak eden taraftarlara şok bir haber geldi.
 
Yaptığı ters hareket sonrası sağ arka adalesinde elle bile kolayca anlaşılabilen çok belirgin bir yırtık oluşan Hollandalı yıldızın, ligin ilk devresini kapattığı öğrenildi.
 
Son haftalarda süper futbolu ile adeta takımını sırtlayan ve yükselen bir form tutup, adeta Galatasaray'ın kurtarıcısı haline gelen Wasley Sneijder'den gelen bu haber, teknik patron Mancini'nin moralini alt üst ederek, kara kara düşündürüyor.
 
Geçen haftaki Kayserispor sınavında belindeki ağrılar sebebiyle bu maça sadece bir idmanla hazırlanan, soyunma odasında dakikalarca acı içinde kıvrandığı, bugün çekilecek MR'ının ardından tedavisine hemen başlanacağı bildirildi.