info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.9766
Dolar Satış
:
34.0379
Euro Alış
:
37.9182
Euro Satış
:
37.9865
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Manchester United, Burak ı İtiraf Etti

Manchester United kulübünün İngiliz basınında çıkan, Burak ile kulübün ilgilendiği haberini resmi sitesinden yayınlaması akıllarda soru işareti bıraktı

 

Avrupa’nın birçok önemli kulübünün transfer listesine giren Burak Yılmaz’a olan ilgi her geçen gün büyüyor. İsmi son olarak Manchester United ile anılan Galatasaray’ın yıldız futbolcusu, bu dev kulübün internet sitesinde de kendisine yer buldu. Her gün İngiliz basınında çıkan 1 haberi büyüterek resmi internet sitesinde yayınlayan Manchester United, bugün milli futbolcu ile ilgili Daily Express’te yayınlanan yazıyı seçti.
 
Manchester United’ın Burak Yılmaz ile yakından ilgilendiği haberinin kulübün resmi internet sitesi üzerinden geniş bir şekilde yayınlanması, her ne kadar haber yorumsuz da verilse akıllarda soru işaretleri bıraktı, “Acaba United bu transferi itiraf mı ediyor?” sorusunu beraberinde getirdi. Haberde Burak Yılmaz’ın sezon sonu takımdan ayrılabileceği, Terim’in oyuncuyu ellerinde tutmak için zorlanacaklarına dair görüşleri ve Burak’ı Manchester United’ın istediğine dair satırlar yer alıyordu.