info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8895
Dolar Satış
:
33.9506
Euro Alış
:
37.6852
Euro Satış
:
37.7531
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Maçın Kırılma Anı

Fenerbahçe- Eskişehirspor maçının kırılma anı Necati nin ofsayt gerekçesiyle verilmeyen nizami golü oldu.

 

Fenerbahçe-Eskişehirspor maçının kırılma anı maç 1-1'ken 93. dakikada Necati'nin ofsayt gerekçesiyle verilmeyen nizami golü oldu. 
 
Eski hakem Bülent Yavuz, 93. dakikada ofsayt nedeniyle iptal edilen Necati Ateş'in golünün nizami olduğunu söyledi. 
 
Yavuz, Necati Ateş'in 93. dakikada girdiği gol pozisyonunda ofsaytta olmadığını ve net golün yan hakemin kararına takıldığını söyledi. 
 
Necati ofsayt değil 
 
Eskişehir, Fenerbahçe kalesine geliştirdiği art arda atakları gole çeviremedi, ancak hakem hatasına da kurban giden taraf oldu. Uzatmanın ilk dakikalarında 93'te Alper Potuk, Necati'ye harika bir ara pas çıkardı. Yobo'nun arkasından hareketlenen Necati, topu Volkan'ın yanından ağlara gönderdi. Ancak hakem Hüseyin Göçek, ofsayt gerekçesiyle golü geçersiz saydı. Ancak sağdaki görüntüde Necati'nin Yobo'nun arkasından topa hareketlendiği açıkça görüldü. 
 
Bu işi bıraksınlar 
 
Eskişehir Teknik Direktörü Ersun Yanal, verilmeyen gol için Hüseyin Göçek'e isyan etti. Yanal, "Türkiye Ligi'nde 15 yıldır varım. Bariz ve net bir şekilde basit bir pozisyonu değerlendiremiyorsanız lütfen bu işi bırakın. Ben oyuncularımı kutluyorum. Başa baş oynadılar. Sonuç alamıyoruz. Canımız bu kadar yandı" dedi. Hürriyet Göçer de, "Çok inanmıştık. Çok pozisyon bulduk. Fener'den daha iyi oynadık. Necati'nin attığı gol ofsayt değildi. Emeğimiz gitti yazık" diye konuştu.