info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8895
Dolar Satış
:
33.9506
Euro Alış
:
37.6852
Euro Satış
:
37.7531
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray’dan Gollü Prova

Galatasaray, yeni sezon hazırlıkları çerçevesinde önce 21 Yaş Altı, ardından da 19 Yaş Altı takımları ile iki antrenman maçı oynadı. Sarı-kırmızılılar ilk maçtan 9-0, ikinci karşılaşmadan 3-0’lık üstünlükle ayrıldı.

Yeni sezon hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdüren Galatasaray, 21 Yaş Altı Takımı ile yaptığı hazırlık maçını 9-0, 19 Yaş Altı Takımı ile oynadığı mücadeleyi ise 3-0 galip bitirdi. Teknik direktör Prandelli, iki maçta ayrı oyuncuları sahaya sürdü.
 
21 Yaş Altı Takımı ile gerçekleştirilen maçta ilk 11 Alperen- Furkan Özçal, Koray Günter, Emre Can Coşkun, Emre Tosun, Hamit, Yekta, Umut Gündoğan, Amrabat, Emre Çolak, ve Umut Bulut'tan oluştu. Prandelli sağ bekte ilk yarıda Furkan'ı, ikinci yarıda 21 Yaş Altı Takımı’ndan Can Özgür'ü denedi.
 
9-0 biten maçta Emre Çolak, attığı 3 gol ve oynadığı etkili futbolla beğeni toplatı. İlk yarıda 21 Yaş Altı Takımı’nda yer alan Sinan Gümüş, ikinci yarıda as kadroya geçti ve attığı 2 golle dikkat çekti. Umut Bulut ve Amrabat da 2'şer golle skora katkı yaptı.
 
Karşılaşmayı Başkan Ünal Aysal ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin büyük bir çoğunlu da takip etti.
 
PRANDELLI’DEN FARKLI 11
İkinci maçta daha çok as oyunculara forma veren teknik direktör Prandelli, sahaya Eray, Veysel, Semih, Chedjou, Telles, Yasin, Selçuk, Melo, Bruma, Olcan, Burak'tan oluşan 11'i çıkarttı. Sakatlık geçiren Bruma'nın yerine Aydın Yılmaz, ikinci yarıda da Telles'in yerine de Hakan Balta oyuna girdi. A takımın 3-0 kazandığı maçta gollerin ikisini Burak, birini Aydın kaydetti.
 
ENDOĞAN ADILI DÖNDÜ
Galatasaray'da geçtigimiz sezon transfer edilen ancak yabancı statüsünde olduğu için lisans çıkarılamayan Endoğan Adili de sahalara döndü.
 
Geçtiğimiz sezon antrenmanda ön çapraz bağı kopan genç futbolcu 6 ay sonra ilk kez maça çıktı. Endoğan, U21 Takımı’nda A Takıma karşı oynadı.