info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8895
Dolar Satış
:
33.9506
Euro Alış
:
37.6852
Euro Satış
:
37.7531
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Galatasaray ın Konuğu İstanbul BB

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig in 27. haftasında bu akşam İstanbul Büyükşehir Belediyespor u ağırlayacak.

 

Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanacak bu önemli mücadelede hakem İlker Meral düdük çalacak.
 
Ligde en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 4 puan önünde 50 puanla lider durumda bulunan sarı-kırmızılı takım, son haftalara girilirken aranın kapanmaması için bu karşılaşmaya büyük önem veriyor.
Son 3 lig maçında 5 puan yitiren "Cim Bom", İstanbul Büyükşehir Belediyespor müsabakasını kayıpsız geçmek ve UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk karşılaşmasında Real Madrid ile yapacağı mücadele öncesi moral kazanmak istiyor.
 
MUHTEMEL 11'LER
G.SARAY: Muslera, Eboue, Semih, Gökhan Zan, Riera, Hamit, Selçuk, Melo, Amrabat, Burak, Drogba
 
İSTANBUL BŞB: Eduardo, Geraldes, Can Arat, Metin Depe, Ekrem, Mahmut, Efe, Zeki, Visca, Zenke, Tom
Galatasaray'da, 3 maçlık cezası sona eren teknik direktör Fatih Terim bu akşamki karşılaşmada takımının başında sahaya çıkacak. Sarı-kırmızılı ekipte ayrıca Semih Kaya, Selçuk İnan, Albert Riera ve Nordin Amrabat sarı kart ceza sınırında bulunuyor.
Süper Lig'de 32 puanla 10. sırada yer alan teknik direktör Bülent Korkmaz yönetimindeki İstanbul Büyükşehir Belediyespor ise 6 maç süren galibiyet hasretini 26. haftada Mersin İdmanyurdu'nu 4-2 yenerek sonlandırdı.
 
LİGDE 12. RANDEVU
 
Galatasaray ile İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Süper Lig'de bu akşam 12. kez karşı karşıya gelecek. İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un 2007-2008 sezonunda ilk kez Süper Lig'de yer almasıyla başlayan rekabette geride kalan 11 maçtan 7'sini Galatasaray, 2'sini İstanbul Büyükşehir Belediyespor kazandı, 2'si de berabere sonuçlandı.
Galatasaray'ın toplam 21 golüne, İstanbul Büyükşehir Belediyespor 11 golle yanıt verdi. Sezonun ilk yarısında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapılan maçı Galatasaray 3-1 kazandı.