info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8895
Dolar Satış
:
33.9506
Euro Alış
:
37.6852
Euro Satış
:
37.7531
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Fenerbahçe İlkleri Başarmaya Devam Etti

Fenerbahçeli futbolcular lig tarihinde ilk kez bir maçta 4 kırmızı kart gördü. Mehmet Batdal ise maçın yıldızı oldu.

Fenerbahçeli futbolcular lig tarihinde ilk kez bir maçta 4 kırmızı kart gördü. İkinci yarıda Mehmet Topuz, Bruno Alves, Caner Erkin ve Pierre Webo’yu üst üste oyun dışı bırakan Ali Palabıyık da, sarı-lacivertli 4 oyuncuya kırmızı kart gösteren ilk hakem oldu. Süper Lig’de en son 2003-04 sezonunda Beşiktaşlı 5 futbolcu, Samsunspor maçında kırmızı kartla atılmıştı.
 
Başakşehir rekor kırdı
İstanbul Başakşehir, Fenerbahçe karşısında galibiyeti kaçırmasına rağmen bitime bir hafta kala lig tarihindeki en yüksek puanına ulaştı. 33 haftada 58 puan elde eden turuncu-lacivertli takım, 2009-10 sezonunda 34 maçta 56 puan toplamıştı.
 
Kariyerinin ilk dublesi
2010 yılında Galatasaray’a transfer olan ve 3 sezon bonservisini sarı-kırmızılılarda bulunduran Mehmet Batdal geçen sezon başında Başakşehir’e geçmişti.  Batdal ilk kez bir Süper Lig maçında 2 gol birden attı. Başakşehirli oyuncu, bir de penaltı kaçırarak üç gol atma ve takımını galibiyete taşıma fırsatını ise kaçırdı.
 
Maçın adamı Mehmet Batdal
Galatasaray’da istenmeyen adam haline gelip, sürgüne gönderilen Mehmet Batdal, Başakşehir formasıyla hem kariyerinde ilk kez Süper Lig’de 2 gol attı hem de eski takımını şampiyonluğa taşıdı.