info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
34.0283
Dolar Satış
:
34.0896
Euro Alış
:
37.8693
Euro Satış
:
37.9375
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Aklın Yolu Aslan

Fransız basını, Cris in Lyon ile ortak bir karar alarak, Galatasaray a imza attığını yazdı. Teknik direktör Garde nin ilk 11 için garanti vermediği Brezilyalı stoperin ayrılık kararı aldığı belirtildi.

 

Galatasaray’ın, Şampiyonlar Ligi için UEFA’ya liste verme süresinin dolmasına sayılı saatler kala renklerine bağladığı Cris’in, Lyon Kulübü ile anlaşarak Fransa’dan ayrıldığı bildirildi.
Fransız basını, 35 yaşındaki Brezilyalı stoperin, Lyon’da gözden düşmesi nedeniyle kulüp yönetimiyle anlaşarak, Cim-Bom’la bir senelik sözleşme imzaladığını savundu. Ayrılığın tarafların anlaşması neticesinde gerçekleştiği konusunda görüş birliğine varan gazeteler, “Lyon ve Cris ortak bir karar ile yollarını ayırdılar” yorumunu yaptı.
 
Başkan mesajı vermişti
Lyon’un yeni Teknik Direktörü Remi Garde’nin, Cris’e ilk 11 için garanti vermediği de kaydedildi. Brezilyalı oyuncunun bunun üzerine Fransız ekibinden ayrılmaya karar verdiği bildirildi. Lyon Başkanı Jean Michel Aulas ise yaptığı açıklamada kaptanlık bandını kaybeden Cris için “Defansın 4. adamı” yorumunu yaptı. Gazeteler, Aulas’ın bu sözleri nedeniyle tecrübeli futbolcunun kulüple bağlarını kopardığını savundu.
Bu arada Lyon, Cris’in boşluğunu doldurmak için PSG’nin gözden çıkardığı Sırp stoper Milan Bisevac’ı kadrosuna kattı.