info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Bu Hafta 5 Yeni Film Vizyonda

Sinemaseverler, bu hafta dram, aksiyon ve romantizm sahnelerinin bulunduğu 3 ü yerli 5 yeni filmle buluşacak.

Bu hafta, 'Gelecek Uzun Sürer' ile 'Beni Unutma' ve 'Görünmeyen' filmleri, dram sahneleriyle sinemaseverlerle buluşacak. 'Ölümsüzler: Tanrıların Savaşı' aksiyon, 'Senden Önce' romantizm sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

GÖRÜNMEYEN
Ali Özgentürk, son filminde hem yönetmen hem de senarist koltuğunda oturuyor. 30. İstanbul Film Festivali'nde Ahmet Mekin'e En İyi Erkek Oyuncu ödülünü getiren film vizyon öncesi Altın Koza Film Festivalin'de de Ali Özgentürk bütün filmleri kapsamında seyirciyle buluştu.
Haberin devamı ↓reklam

Özgentürk filmde dedesinin elli yıl önce günlüğüne yazdığı satırlardan yola çıkarak dönemin en parlak klasik müzik bestecilerinden Macar Béla Bartók’un 1930’lu yıllarda Türk müziğini keşfetmek için Anadolu’ya yaptığı zorlu yolculuğu ve bu yolculuğun günümüze yansımalarını aktarıyor.

GELECEK UZUN SÜRER
Özcan Alper'in yönettiği ve Gaye Gürsel, Durukan Ordu, Sarkis Seropyan ile Osman Karakoç'un oynadığı 'Gelecek Uzun Sürer' filmi, dram sahneleriyle izleyicilerin karşısına çıkacak.

Filmde, İstanbul'da bir üniversitede müzik araştırmaları yapan Sumru, ağıt derlemeleriyle ilgili yaptığı tez çalışması için Güneydoğu'ya doğru yola çıkar. Hayatının en uzun yolculuğuna çıkan Sumru'nun yolu, Diyarbakır sokaklarında korsan DVD satan Ahmet, yıkık dökük kilisenin bekçisi Antranik amca ve bölgede süren olaylara tanıklık eder.