info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Gövde Gösterisi

Azerbaycan’da düzenlenen Eurovision 2012’de Bonomo ‘Altın Bilet’le finale kaldı. 18 ülkenin katıldığı ikinci yarı finalde yarışan eserler arasında en iyisi Bonomo’nun “Love Me Back” adlı şarkısıydı

Türkiye Eurovision şarkı yarışmasında ilk elemeyi geçerek finale kalan 10 ülkeden biri oldu. Dün gece Baku Cyristal Hall’de gerçekleştirilen ikinci yarı finalde Litvanya, Bosna-Hersek, Ukrayna, Norveç, İsveç, Malta, Makedonya, Estonya ve Sırbistan’la birlikte Türkiye de finale kaldı.

Alkışlar durmadı

25 bin kişilik salonun tamamen dolu olduğu gecede Can Bonomo’nun performansı esnasında alkışlar durmadı. Şarksını bitirdikten sonra bütün salonun ayakta alkışladığı Can Bonomo salondaki oturma yerine geçerken de dakikalarca alkışlandı. Can Bonomo başarılı perfomansıyla gecenin en etkileyici şovlarından birine imza attı.
Finale kalan ülkelere ait zarfların tek tek açılması sırasında Türkiye’nin bir türlü çıkmaması salonda yoğun “Türkiye Türkiye” tezahüratlarına neden oldu. Türkiye son zarftan çıktığında ise Cyristal Hall alkışlarla inliyordu.
Salondan çıkarken karşılaştığımız herkes bizi tebrik ediyordu. Özellikle Azeri kardeşlerimiz mutluluğumuzu paylaşmakla kalmayıp bize adeta birinci olmuşuz duygusu yaşattılar.

Finale vize alan ülkeler
-  Litvanya
-  Bosna Hersek
-  Sırbistan
-  Ukrayna
-  İsveç
-  Makedonya
-  Norveç
-  Estonya
-  Malta
-  TÜRKİYE