info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Time Out İstanbul’un Seçimi

En iyi konserler, restoranlar, filmler, tiyatrolar, sergiler ve daha fazlası…

10 Ekim Cuma
 
Henüz keşfetmemiş olmanız muhtemel olan en iyi gruplardan biri ‘Future Islands’. Ama endişelenmeyin, çünkü ilk albümünü 2008’de çıkaran grubun parlaması bu sene piyasalara düşen ‘Singles’ albümleriyle oldu. Büyük müzik festivallerine konuk oldukları yoğun bir yazın ardından bu akşam Salon İKSV sahnesini ziyaret ediyorlar. Future Islands’ın esas adamı Sam Herring röportajı timeoutistanbul.com’da.
 
 
11 Ekim Cumartesi
 
Sonbaharı dört gözle bekleme sebebi, kısa ve öz film festivali Filmekimi bugün başlıyor. Program yine dünya festivallerinde boy göstermiş bir seçkiyi içeriyor. Biletlerin çoğu tükenmiş olsa bile gösterim vaktinden hemen önce ek biletler satışa çıktığından dilediğiniz filmi yakalamak için geç kalmış sayılmazsınız. 
 
 
12 Ekim Pazar
 
‘Dövüş Kulübü’, ‘Ejderha Dövmeli Kız’, ‘Sosyal Ağ’ gibi Hollywood’dan çıkma son dönemin en iyi işlerine imza atan David Fincher’ın yeni filmi ‘Gone Girl / Kayıp Kız’ vizyonda. Başroldeki Ben Affleck eşinin kaybolmasından sorumlu tutulan bir adamı canlandırıyor. Film hakkında daha fazla bilgi timeoutistanbul.com’da, yönetmeni David Fincher ile röportaj ise Time Out İstanbul’un Ekim sayısında.