info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Günay: Herkes Şirince de Yerini Ayırtsın

Kültür Bakanı Ertuğrul Günay, 21 Aralık ta kopacak kıyamet söylentisi için gülerek "Herkes Şirince de yerini ayırtsın. Ama Şirince de yer bulamayanlar da endişe etmesin." dedi.

 

Günay: Herkes Şirince'de yerini ayırtsın
Kültür Bakanı Ertuğrul Günay, 21 Aralık'ta kopacak kıyamet söylentisi için gülerek "Herkes Şirince'de yerini ayırtsın. Ama Şirince'de yer bulamayanlar da endişe etmesin." dedi.
 
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, eşi Gülten Günay ile birlikte, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın açılış konuşmasını yapacağı panele katılmak için geldiği İzmir'de basın mensuplarının sorusularını yanıtladı.
 
Ertuğrul Günay'a Maya takvimine göre 21 Aralık'ta kıyametin kopmayacağı dünyadaki 2 yerden biri olduğu iddia edilen Şirince'de yaşanan turizm hareketliliği de soruldu.
 
Günay, bu konudaki soruyu gülümseyerek şöyle yanıtladı:
 
"Bütün efsaneler, bütün mitolojik hikayeler, bütün buna benzer dünya çapında tanıtım yapmaya yarayan öyküler, bizim için önemlidir. Ben bu efsaneyi değerlendiriyorum ve önemsiyorum da aynı zamanda. Herkes Şirince'de yerini ayırtsın, ama Şirince'de yer bulamayanlar endişe etmesinler. İnşallah 22 Aralık sabahı da iyilikle güzellikle hep birlikte görüşeceğiz."