info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Shakira ve Pique’den UNICEF’e Yardım Talebi

Dünyaca ünlü Kolombiyalı star Shakira ve Barcelona’nı yıldız futbolcularından 27 yaşındaki Gerard Pique birkaç hafta içinde ikinci bebeklerini kucaklarına almaya hazırlanıyor.

2013'te ilk çocukları Milan’ı kucakladıklarında da benzer bir isteği vardı ünlü çiftin. Hayranlarından yine aynı şeyi istediler."Bize hediye göndermek yerine UNICEF’e bağışta bulunun" çağrısında bulunan çift, bu sayede yoksul anne ve çocuklara yardımda bulunmayı hedefliyor.
 
UNICEF’in iyi niyet elçisi 37 yaşındaki Shakira ve hayat arkadaşı Pique, ‘Dünya Baby Shower’ adını verdikleri bu kampanyayla yardıma muhtaç ailelere hastalıklardan korunmaları amacıyla tıbbi malzeme ve diğer ihtiyaçları temin edebilecekleri bir trend başlatmayı hedefliyor.
 
Shakira ve Pique, doğuma hazırlanan anne ve babalara şu çağrıyı yapıyor: "Bebek partisi için size gelecek hediyeler yerine çevrenizden yardıma muhtaç bebekler için bağışta bulunmasını isteyebilirsiniz. Sosyal medyanın gücü sayesinde ufacık bir adımımız pek çok bebeğin hayatını kurtarabilir."