info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
33.8937
Dolar Satış
:
33.9547
Euro Alış
:
37.6683
Euro Satış
:
37.7362
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Ayrılsakta Görüşeceğiz

Aşklarıyla magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen Şıkel ve Altuğ evliliklerini noktalıyor. Yazılı açıklama yapan çift, ‘Ayrılığımızın sebebi üçüncü kişiler değil’ dedi.

Magazin dünyasının örnek çiftleri arasında gösterilen ve yaptıkları her röportajda birbirlerine olan aşklarını vurgulayan Çağla Şıkel ve Emre Altuğ çifti boşanma kararı aldı. 2008 yılında evlenen Şıkel ve Altuğ çifti için dün Beyaz TV’de yayınlanan ‘Söylemezsem Olmaz’ programında boşanacaklarına dair bir iddia ortaya atıldı.
Yılbaşını da ayrı geçirdikleri söylenen çift, yazılı bir açıklama yaparak ‘boşanma’ iddialarını doğruladı.
 
‘Görüşmeye devam edeceğiz’
Şıkel ve Altuğ ortak yaptıkları yazılı açıklamada, “Üzülerek belirtiyoruz ki, 7 yıl süren evliliğimizin yol ayrımına girdik. Biz, büyük bir aşkla ve tarifi mümkün olmayan bir sevgiyle evliliğimizi devam ettirdik ancak süreç sonunda anlaşarak ayrılmaya karar verdik. Bundan sonraki hayatımızda da her zaman birbirimizin yanında olarak görüşmeye devam edeceğiz. Beraber geçirdiğimiz değerli yıllar için birbirimize minnettarız. Bu ayrılığımızda herhangi bir üçüncü kişinin ilgi ve alakası söz konusu değildir” ifadelerini kullandı.
Geçen ay da boşanacakları iddiaları ortaya atılan Şikel ve Altuğ çifti bu haberleri yalanlamıştı. Çifin Kuzey (6) ve Uzay (3.5) adında iki oğlu bulunuyor.