info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ Yeni Mezarlık Ve Yolunun Son Halini Gören Var mı?

Tekirdağ Yeni Mezarlık Ve Yolunun Son Halini Gören Var mı?

Yılar önce büyük mücadele verdiğimiz yeni mezarlığa defin yapılmasın diye günlerce yazdık. Mezarlık toprağının durumunu her zaman dile getirdik. Fakat nedense hala yeni mezarlığa dostlarımızın vefatı sebebiylede olsa mecburiyetten gidiyoruz.

Bu gün yine bir dost cenazesi için Muratlı yolu üzerinden  yeni mezarlığa gidişte , tren yolu geçidine gelmeden çok miktarda inşaat artıklarının döküldüğü , mezarlık kapısının yanından ağır tonajlı araçların geçmesi sebebiyle kavşak ile mezarlık girişi arası yol tamamen harap olmuş durumda olduğunu yerinde gördük.

 Ayrıca Tekirdağ valiliği tarafından İş-kur a müracaat eden bazı işsiz vatandaşlara belediye tarafından burada kilit taş yol yapımı için 20 civarında geçici çalışanın bazı isteklerinin olduğunu gördük. Yetkililerden mezarlık yolu üzerine dökülen inşaat artıklarının kaldırılması ve bu artıkları buraya dökenlerinde cezalandırılmasını, mezarlık yolunda artık küçük araçlar geçemeyecek kadar bozulduğu ve buranın derhal tamir edilmesi gerektiğini gördük.

Yetkililerden konulara yakın ilgi göstermesini bekliyoruz.