info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

AK Parti Tekirdağ da 6 Seçim Bürosu Açtı

12 Haziran Milletvekili seçimlerinde birinci parti olmak için iddalı olarak çalışmalarını sürdüren İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı ile sıralamaya giren 6 Milletvekili adayı T.Ziyaeddin Akbulut, Özlem Yemişçi, Sait Yazı, Mestan Özcan,Mustafa Yel ve Hakan Şık birlikte gece gündüz çalışıyorlar.

 

10 gündür İl Başkanı Soner Çizen'in hazırlamış olduğu programa göre ilçelerdeki çalışmalarını tamamlayan adaylar seçim propaganda arabaları ve seçim büroları açarak vatandaşa "8 buçuk yıl önce Tekirdağ ne durumdaydı, İktidarımız döneminde neler oldu, 12 Hazirandan sonra neler olacak?" açıklamalarını yapan Tekirdağ Milletvekili ve 24. dönem AK Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı T.Ziyaeddin Akbulut Yeni açılan Yavuz Mahallesi Demir Sokak AK Parti il binası altındaki seçim bürosunun açılışını yaptı.
 
T.Ziyaeddin Akbulut yapmış olduğu açılış konuşmasında: "Esnafımız artık %5 faiz ile kredi kullanabiliyor. Toplam 11,584 esnafımız 175 Milyon 43 Bin 801 TL kredi kullandı. Esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz. TOKİ yatırımları ile inşaat sektörü canlandı. İl genelinde 4,316 adet konut ve sosyal donatı inşaatı yapıldı. Kentsel dönüşümlerden ilimizde nasibini alacak. Tekirdağ'da KÖYDES projesi dahilinde  30 Milyon 845 Bin 280 TL ödenek ile 393 adet proje tamamlandı. Köylerimizin yol ve su sorunu kalmadı.221 köy içi yolunda parke çalışmaları yapıldı.Bu sayede köylerimiz kasaba görünümüne kavuştu. 2 Milyar M2  parke taşı döşendi. Tarım'da sulamaya önem verilecek. 5 adet gölet ve 3 adet baraj inşaatı tamamlanacak. Tekirdağ'a daha temiz ve ucuz içme suyu ihalesi yapılan Naip Barajı'ndan temin edilecek." dedi.
 
TEKİRDAĞ MARKA ŞEHİR OLUYOR.
"SUKAP(Su ve Kanalizasyon Alt Yapı Projesi) ile şehir merkezinin atık su arıtma sorununa çözüm getirilecek. Tekirdağ ulaşım ana planı hükümet tarafından yapılacak. Tekirdağ şimdi hızlı trene kavuşacak. 800 Bin nüfusu ile Tekirdağ yerel idarelerle yapılacak düzenlemeden nasibini alacak. 'YAPTIK,YAPIYORUZ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ. BİRLİKTE BAŞARDIK, YİNE BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ.'" diyerek konuşmasını tamamladı.