info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

AK Parti Tekirdağ da Seçim Kampanyasına Başladı

"Tekirdağ da AK Parti yi birinci parti yapacağız ve en az 4 Milletvekili çıkaracağız" dedi.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Soner Çizen, "Tekirdağ'da AK Parti'yi birinci parti yapacağız ve en az 4 Milletvekili çıkaracağız" dedi.

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı, 12 Haziran'da yapılacak genel seçimlere yönelik Seçim Kampanyası'na, parti binasında yaptığı basın toplantısıyla başladı.AK Parti İl Başkanı Çizen, toplantıda yaptığı konuşmada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın milletvekili dağıtım toplantısı sonunda aldığı kararla, bugün Seçim kampanyasını başlattıklarını söyledi.

Çizen, Seçim kampanyası süresince, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, İl Genel ve Belediye ve Genel Meclis üyeleriyle yoğun dönemler geçirdiklerini belirterek, "Tekirdağ'da AK Parti'yi birinci parti yapacağız ve en az 4 Milletvekili çıkaracağız. Yoğun bir çalışma ile düzenlendiğimiz program çerçevesinde tüm ilçe ve köylerimizde girilmedik kapı, sıkılmadık el bırakmayarak, herkesin oylarına talip olacağız. AK Parti'yi Tekirdağ'da hak ettiği yere getireceğiz. " şeklinde konuştu.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ziya Meral de konuşmasında, 50 gün boyunca yoğun bir Seçim çalışmasını yürüteceklerini ifade etti. Meral, "Tekirdağ'da merkez ilçenin 14 mahallesinde mahalle başkanları ve yönetimleriyle, 55 köyün köy temsilcileriyle, 4 beldenin belde temsilcileriyle yaptığımız çalışmalarla Seçim kampanyasına başlıyoruz. Bununla birlikte, Tekirdağ'da merkez ilçenin 10 bin 700 üyesiyle de, Tekirdağ Merkez'de 125 bin seçmenin Oyuna talibiz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından 12 Haziran'daki genel seçimlerde AK Parti Tekirdağ Milletvekili Adayları, Ziyaeddin Akbulut, Özlem Yemişçi, Sait Yazı, Mestan Özcan, Mustafa Yel ve Hakan Şık, üzerinde "AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı" yazılı pastayı kestiler.