info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı Eğitim Bir Sen’den Birlik Beraberlik ve Kardeşlik Programı

Kapaklı Eğitim Bir Sen’den Birlik Beraberlik ve Kardeşlik Programına İlgi Yüksekti

Kapaklı Eğitim Bir Sen'in düzenlemiş olduğu Birlik Beraberlik ve Kardeşlik adlı yemekli Programa İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, Milli Eğitim Müdürü. Memur Sen İl Başkanı, Öğretmenler ve siyasi parti temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşti.
 
Kuran Tilavetiyle başlayıp Kapaklı Eğitim Bir-Sen Başkanı Bayram Akarca Sendikanın ve Sendikacılığın öneminden, Birlik ve Beraberliklerden örnekler verdi. Eğitimin geleceği çalışma hayatının ümidi, projelerin inşasını gerçekleştirecek kadronun Eğitim Bir-Sen kadrosu olduğunu vurgulandı.
 
İl Başkanı Ferruh Topuz Sendikanın kuruluşundan, her sınıfın Bir Yetim Kardeşi Projesi Hakkında Bilgilendirmede bulup bu konudaki çalışmaların öneminden bahsetti.
 
İlçe Kaymakamı ve Milli Eğitim Müdürü hayırlı olmasını dileyip iyi temennilerde bulundular. Kapaklı Eğitim Bir-Sen Başkan Vekili Mehmet Özmen Eğitim Bir-Sen'in kazanımlarından bahsederek Bayırbucak Türkmen kardeşlerimize zulmeden Zalim Rusyayı ve Katil Esed'i kınayıp vefat eden kardeşlerimize Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar dilemesiyle son buldu.