info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5000
Dolar Satış
:
32.5586
Euro Alış
:
34.6207
Euro Satış
:
34.6830
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Hizmet Kapasitesinin Artırılmasına Yönelik Eğitim Programı Tamamlandı

Kalkınma Bakanlığı’nın finansmanında, Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü tarafından yürütülen ‘Yerel Yönetimler Personeli’nin Hizmet Kapasitesinin Artırılması Eğitim Projesi’ kapsamında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına yönelik olarak düzenlenen eğitim programı tamamlandı.

İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı Eğitim Şube Müdürlüğü’nün koordinesinde 5 gün süren eğitim programı boyunca, ‘Yerel Yönetimlerde Halkla İlişkiler ve Resmi Yazışma’, Yerel Yönetimlerde Afet Yönetimi’ ve ‘Yerel Yönetimlerde İmar Hizmetleri Yönetimi ve Coğrafi Kent Bilgi sistemleri’ konu başlıkları altında 166 Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi çalışanına toplam 78 saat eğitim verildi.
 
‘Halkla İlişkiler ve Resmi Yazışma’ Eğitim Programı’nda; Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aslı Yağmurlu ve Kamu Yönetimi Uzmanı Ali Çakıroğlu tarafından 71 personele toplam 18 saat, ‘Afet Yönetimi’ Eğitim Programında; İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Merkezi Başkanı Ejder Kaya, İçişleri Bakanlığı Mülkiye Başmüfettişi Dr. Yavuz Selim Akkoç, TODAİE Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Aslı Akay, Dr. Bülent Özmen, Dr. Levent Kenar ve Dr. Muhittin Demirkasımoğlu tarafından 40 personele toplam 30 saat ve ‘İmar Hizmetleri Yönetimi ve Coğrafi Kent Bilgi Sistemleri’ Eğitim Programında; Prof. Dr. Ruşen Keleş, Prof. Dr. Aslı Akay, Dr. Yavuz Selim Akkoç, ODTÜ Öğretim Görevlisi Feridun Duyguluer, Anadolu Üniversitesi Uzay ve Uydu Bilimleri Enstitüsü’nden Prof. Dr. Alper Çabuk ve Yrd. Doç. Dr. Uğur Avdan tarafından 55 personele toplam 30 saat eğitim verildi.
 
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin yeni kurulan bir belediye olduğunu, çalışanların farklı konularda donanım sahibi olmasının büyük önem arz ettiğini belirten Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Çalışanlarımızın hizmet kapasitesinin artırılmasına yönelik olarak düzenlediğimiz geniş çaplı eğitimlerin oldukça faydalı olduğunu düşünüyorum. Alanında kendini kanıtlamış uzman kişiler tarafından verilen eğitimler personelimiz için büyük bir kazançtır. Hizmette İso 9000 hizmet kalite belgesi almayı hedefleyen bir Büyükşehir Belediyesi olarak çalışanlarımızın da hizmet kapasitesini en üst seviyeye taşıması gerekiyor. Bu anlamda bu tür eğitimlerimize bundan sonra da devam edeceğiz. Eğitimlerin hayırlı olmasını diliyorum. Gerçekleştirilmesinde emeği geçenlere, eğitim veren tüm akademisyenlerimize ve bürokratlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
 
Eğitim Programı sonunda, eğitime katılan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına birer katılım sertifikası verildi.