info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süleymanpaşa Belediyesi Müzikseverlere Unutulmayacak Bir Gece Yaşattı

Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu ve konuk olarak katılan İstanbul Kültür Bakanlığı Sanatçısı Göksel Baktagir ile Doğu Rüzgarı Grubu; Tekirdağlı müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Belediye Kültür Merkezi Yılmaz İçöz Sahnesinde gerçekleşen konserde, Tekirdağ Valisi Enver Salihoğlu, Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Gülferah Güral ve TRT Sanatçısı Salih Demirci de konserde yerini aldı.
Üç bölümden oluşan konserde ilk olarak Şef Nevzat Avcı yönetiminde Süleymanpaşa Belediye Konservatuarı Türk Sanat Müziği Korosu’nun seslendirdiği; “Peşrev, Ehl-i Aşkın Neşvegahı, Cismin Gibi Ruhunda Güzel, Derbeder Bir Aşıkım, Şen Gözlerine Neş’e Veren, Gidelim Göksu’ya” eserleriyle başladı.
İkinci bölümde ise Göksel Baktagir’in Yakıyor Bağrımdaki Ateş eseri Solist Sevan Tabanlı, Avni Anıl’ın Ayrılık Ümitlerin Ötesinde adlı eseri Solist Abdullah Başaran, Dr. Selahaddin İçli’nin Sen Neş’eden Haber Ver adlı eseri Solist Gürsel Yönder ve Kasım İnaltekin’in Her Gece Yollarda adlı eseri Solist Nezaket Kıyak tarafından seslendirildi.
Son bölümde ise konsere konuk olarak katılan İstanbul Kültür Bakanlığı Sanatçısı Göksel Baktagir ve Doğu Rüzgarı Grubu sahne aldı. Sahne de birbirinden güzel eserlerini seslendiren Göksel Baktagir ve Doğu Rüzgarı Grubu Tekirdağlı müzikseverlere unutulmayacak bir gece yaşatarak büyük alkış aldı.
Gecenin sonunda Süleymanpaşa Belediye Başkan Vekili Gülferah Güral performanslarından dolayı Göksel Baktagir ve koro adına Şef Nevzat Avcı’ya müzik ziyafeti için teşekkür ederek çiçek takdim etti.