info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Çerkezköy’de Taşkın Amaçlı Yapılan Köprü ve Menfezlerin Açılışı Yapıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından Çerkezköy’de yapılan taşkın koruma amaçlı köprü ve menfezler düzenlenen törenle açıldı.

Taşkın koruma amaçlı yapılan köprü menfezlerin açılışında konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Çerkezköy’ün altyapı konusunda uzun zamandan beri gelen sıkıntılar yaşadığını belirterek, “Çerkezköy altyapı konusunda en sıkıntılı ilçelerimizden bir tanesi. Bu anlamda Çerkezköy’ü mercek altına aldık, gerekli analizleri yaptıktan sonra projeleri hazırladık ve bunları bir bir hayata geçiriyoruz. Bugün de burada birkaç ay önce temelini attığımız taşkın koruma amaçlı köprü ve menfezlerin açılışında bir araya gelmiş bulunuyoruz.
 
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak en kaliteli hizmeti en hızlı bir şekilde halkımıza ulaştıracağız demiştik. Bunu da tüm ilçelerimizde yaptığımız hizmetlerle gösteriyoruz. Çerkezköy halkı, yaşanan her yağmur sonrası taşkınlarla boğuşmak durumunda kalıyordu. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı bu hizmetler bu sıkıntının azalmasında önemli rol oynayacaktır. Bu anlamda yaptığı önemli çalışmalardan dolayı TESKİ Genel Müdürümüze ve ekibine teşekkür ediyorum.
 
Çerkezköy şimdiye kadar birçok sorunu ötelenmiş bir ilçemiz. Ama biz planlı ve programlı bir çalışma ile Çerkezköy’ün tüm sorunlarını Vahap Başkan ile birlikte çözeceğiz. Taşkın koruma amaçlı yapılan köprü ve menfezlerin Çerkezköy halkına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
 
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’da Başkan Albayrak’a Ve TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa’ya teşekkür ederek yapılan çalışmaların hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa’da TESKİ’nin Çerkezköy özelinde yapacağı çalışmalarla ilgili genel bir bilgi verdi ve özellikle Çerkezköy altyapısı ile ilgili büyük yatırımlar yapacaklarını söyledi.   
 
Konuşmaların ardından kurdela kesilerek açılış töreni gerçekleştirildi. Başkan Albayrak açılışın ardından köprüde bazı incelemelerde bulundu ve yetkililerden köprü ve menfezlerle ilgili bilgi aldı.