info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ-Karıştıran Ölüm Yolu Korkutmaya Devam Ediyor

Yakın zamanda ölümlü kazaya sahne olan Tekirdağ-Muratlı-Karıştıran yolu,araç sahiplerini korkutmaya devam ediyor.

Coğrafi harita gibi her bölümü ayrı renk olan bu yolda,ölümlerin meydana gelmesiyle birlikte,acil olarak bakım çalışması yapılmıştı.Yapılan bakım çalışması nedeniyle Karayollarına öfke kusan vatandaşlar, “Karayolları Tekirdağ şube müdürlüğü bu işi bilmiyor,can güvenliğimizi tehdit ediyor,yoldaki zift nedeniyle defalarca kaza geçirme riski yaşadık.Yetkililer bu yolu görmüyor mu? Bu yolun yapılabilmesi için daha kaç kişinin  ölmesi gerekiyor?
 
 
Tekirdağ Karayolları müdürü kaç defa bu yolları gezdi? Bu yolun her tarafı yama içinde,böyle yol mu olur?” diyorlar.Yakın zamanda sağlam yol tutuşu ve güvenliği ile bilinen BMV marka aracıyla,geniş hacimli olmasına rağmen,tekerleklerin ziftle kaplanması sonucu ölümün eşiğinden dönen Kerem Demir adlı işadamı, “aracım maksimum güvenlikli olmasına rağmen,tekerleklerim Tekirdağ’dan Muratlı’ya dönüşte zifte yapıştı ve yoldan savrulmaktan ve takla atmaktan zor kurtuldum.Benim yerimde bir başka sürücü olsaydı hayatını kaybederdi.
 
 
Bu yol düzgün bir şekilde,karayolları standardında ne zaman yapılacak.Avrupa şehrinde ölümle burun buruna yaşamak zorunda mıyız?Dedi.Bu yol için yoğun bir çalışma içerisinde olan Vali Ali Yerlikaya’nın tayininin çıkması sebebiyle,yeni Vali Enver Salihoğlu’nun da karayolları için ne gibi bir işlem yapacağı merakla bekleniyor.
,
Kaynak : Murat Ürtekin