info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Samsun Büyükşehir Belediyesi Proje Ekibi’nden Albayrak’a Ziyaret

Tekirdağ ve Samsun Büyükşehir Belediyeleri ortaklığında sürdürülen Enerji Verimliliği Projesi kapsamında Tekirdağ’da bulunan Samsun Büyükşehir Belediyesi proje ekibi Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ı makamında ziyaret etti.

Proje hakkında Başkan Albayrak’a bilgiler veren proje sorumlusu Leyla Üstel Çağatay, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi işbirliğinde çok önemli bir çalışmanın üzerinde durduklarını belirterek Başkan Albayrak’a katkıları için teşekkür etti.
 
Başkan Albayrak’ta Tekirdağ ve Samsun kentlerinin benzer birçok özellik taşıdığını belirterek, Tekirdağ ve Samsun Büyükşehir Belediyeleri tarafından koordine edilen Enerji Verimliliği projesini Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı olarak desteklediğini ifade etti.
 
Ziyaret programında, Trakyakent Birlik Müdürü Behçet Atlı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Proje Koordinatörü Selen Yazgınel, Samsun Büyükşehir Belediyesi Proje Koordinatörleri Hakan Sezen ve Volkan Arslan ile Samsun Büyükşehir Belediyesi Çevre Mühendisi Nurcan Gürses hazır bulundular. Proje Sorumlusu Leyla Üstel Çağatay yazmış olduğu kitabı Başkan Albayrak’a hediye etti.