info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlılı Minübüsçüler Nevzat Tufan İle Devam Dedi

Muratlılı Minübüsçüler Nevzat Tufan İle Devam Dedi

Mevcut başkan Nevzat Tufan’ın tek aday olarak seçime girdiği 50 nolu Onur yolcu taşıma fabrika servisi minibüs ve otobüs taşıma kooperatifinin,2. Kongre seçimi,Muratlı  1 nolu taşıyıcılar kooperatifinde Mehmet Aksoy ‘un yönetiminde gerçekleştirildi.
 
 
Katılımın yeterli sayının üstünde olan kongre,saygı duruşuyla başladı.Seçim öncesi gerek bütçe gerekse gelecek dönem değerlendirmesinde sorunsuz biten kongrede tekrar başkanlığa seçilen Nevzat Tufan,geçmiş dönemden sıfır borçla girdiği seçimde hassas bir konudaki duyarlılığını ifade etti.Şoförlerin ahlaki,disiplin ve toplum uyumu konusunda örnek olması gerektiğini,bu tür davranışlara müsamaha gösterilmeyeceğini vurguladı.
Belediye başkanına ve basına da sitem eden Tufan, “İki dönemdir belediye başkanımızı kongremize davet ediyoruz fakat nedense kendileri toplantımıza katılma lütfunda bulunmuyor.Hizmet anlamında Muratlı’ya büyük katkıları bulunan Kaymakam Mahmut Hersanlıoğlu’nu ziyaretimizi de gündeme almayan,kongrelerimize katılmayan basın mensuplarımızın tavrı  bizi ziyadesiyle üzmüştür.Biz Muratlı’ya hizmet için çalışıyoruz.Bunun görmemezlikten gelinmesi bizi üzmektedir.Gerek belediye başkanı gerekse basınla yakın ilişkiler içinde olmak,Muratlı’nın en iyi hizmeti görmesi,bunun için el ele çalışılması gerektiğini düşünüyor gelecekte ilçemiz için daha güzel günler yaşama umudunu taşıyorum”Dedi. Nevzat Tufan başkanlığında yeni liste;
 
 
YÖNETİM KURULU(ASİL)                            YÖNETİM KURULU(YEDEK)
 1- Nevzat Tufan                                              1- İlhan Akbulut
2-   Erdem Kanbur                                          2- Mert Gökyar   
3-  Demir Ali Karakaş                                    3- İskender Sivri     
DENETLEME KURULU(ASİL)                     DENETLEME KURULU(YEDEK)
1- Osman Kanbur                                            1- Güven Yıldırım   
2- Ömer Yılmaz  Zobu                                    2- Dilek Nazlı  
şeklinde oluşturuldu.                                                         
Kaynak : Murat Ürtekin