info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Muratlı Emniyeti’nden Bonzaiye Geçit Yok

Muratlı Emniyeti’nden Bonzaiye Geçit Yok

 Muratlı emniyet birimleri,asayiş ve uyuşturucu madde ile mücadelelerini aralıksız sürdürüyor.Özellikle son günlerde sıkça görülen  “Bonzai” tabir edilen uyuşturucu madde konusunda hassas olan emniyet ve savcılık,uyuşturucuyla mücadele için aralıksız çalışmalarını sürdürüyor.Bu denetimler sırasında,yine  “bonzai” adlı madde ele geçirildi.  
                     
Son olarak,Muratlı emniyet birimleri rutin denetimleri  ve kontrolleri sırasında Turan Mahallesi iki kasım caddesi üzerinde durumlarından şüphelendiği iki erkek şahsa rastlamış,birinin üzerinden 0,25 gram ağırlığında “bonzai” tabir edilen uyuşturucu madde çıkmış ve şahıs uyuşturucu kullanmak ve bulundurmak suçundan gözaltına alınmıştır.
 
Gözaltına alınan erkek şahsın uyuşturucu maddeyi yine aynı mahallede ikamet eden bir bayan şahıstan aldığını beyan etmesiyle bayan şahısta yakalanarak gözaltına alınmıştır.
 
Yakalanan erkek şahıs uyuşturucu madde kullanmak ve bulundurmak suçundan C.Savcısının talimatıyla ifadesi alındıktan sonra salıverilmiş, bayan şahıs ise uyuşturucu ticareti yapmaktan adli makamlara sevk edilmiş, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.Uyuşturucuyla mücadele operasyonları aralıksız sürüyor.
Kaynak : Murat Ürtekin