info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ 51. Uluslararası Kiraz Festivali Sanatçıları

Bu yıl 51. düzenlenecek olan Tekirdağ Kiraz Festivaline gelecek olan sanatçılar belli oldu.

Bu yıl 10-14 Haziran 2015 tarihleri arasında düzenlenecek olan Uluslararası Kiraz Festivaline gelecek olan sanatçıların belli oldu. Edinilen bilgiye göre her yıl düzenlenen Kiraz Festivalinden farklı bir festival olacağı belirtilen 51. Uluslararası Kiraz Festivaline 3 ünlü isim katılacağı belirtildi.
 
Süleymanpaşa Belediyesi'nin düzenleyeceği 51. Uluslararası Kiraz Festivali için üç ünlü isim ile anlaşmaya varıldığı belirtildi. 10-14 Haziran 2015 tarihleri arasında Kibariye, Mabel Matiz ve ünlü pop müzik grubu Model Tekirdağ’da müzikseverler ile buluşacaklar. Gecede ayrıca yerel sanatçılar da sahne alacak.
 
” DEĞİŞİK BİR FESTİVAL OLACAK ”
 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, “Daha önce mayıs sonu olarak planladığımız Kiraz Festivali’nin seçimler öncesine gelmesi nedeniyle 10-14 Haziran dışında başka bir tarih kalmadı. Bu sene biraz değişik bir festival yaşayacağız. Cumartesi ve Pazar günleri üniversite sınavları da var. Cuma ve Cumartesi akşamları biz programımızı 9 da bitireceğiz. Geleceğimiz olan çocuklarımızı da düşünmemiz gerekiyor. Daha sonraki hafta da Ramazan ayı başladığı için festivalimizi bu tarihte yapmaya karar verdik” dedi.