info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tekirdağ’da Alpaslan Türkeş Ormanı Açıldı

Tekirdağ’ın Muratlı İlçesi Aşağısevindikli Mahallesinde Alparslan Türkeş Ormanı Açılı Gerçekleştirildi

Muratlı’nın  Aşağısevindikli mahallesinde,Milliyetçi Hareket partisinin (MHP)kurucusu ve genel başkanı merhum Alparslan Türkeş anısına,bir hatıra ormanının fidan dikme töreni yapıldı.
 
 
Muratlı MHP parti binasında bir araya gelen partililer,büyük bir araç konvoyuyla Aşağısevindikli’ye hareket etti.Yaklaşık 50-60 araçlık konvoy,mahalle mezarlığının altında bulunan hatıra ormanı fidan dikim alanında  toplandı.
Törene,MHP Tekirdağ milletvekili Bülent Belen,milletvekili aday adayları Hakan  Özgül,Kamil Günay,Arif Yalçın,İsmet Fıçıcı,Muhammer Varol,MHP il başkanı Enes Kaplan,Muratlı ilçe başkanı İmdat Altıntaş,Çorlu ilçe başkanı ve milletvekili aday adayı Saral Sarıalioğlu ve çok sayıda partili katıldı.
 
 
MHP milletvekili aday adayı Arif Yalçın hocanın yönetiminde kurban kesilip Merhum Alparslan Türkeş’in ruhuna dua okundu.Ardından kurdele kesilerek,fidan dikimi gerçekleştirildi.
 
Alparslan Türkeş’in adına kurulan hatıra ormanı töreninin ardından,Güneydoğuda şehit düşen Erdoğan Eriş’in ruhuna fatiha okundu.
 
 
Törenin ardından Aşağısevindikli merkez camiinde,Alparslan Türkeş ve Erdoğan Eriş için lokma ve helva dağıtıldı.Adayların mahalle kahveleri ziyaretiyle,tören sona erdi.
                                                                    
Kaynak : Murat Ürtekin