info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Sanatçı Yasemin Yalçın Tümkasder Üyesi Oldu

Sinema ve dizi dünyasının ünlü oyuncularından Yasemin Yalçın, Tümkasder üyesi oldu. Bir dizi etkinlik için Tümkasder’in davetlisi olarak Çorlu’da bulunan Yasemin Yalçın, Tümkasder Genel Başkanı Murat Çalık’la bir araya geldi.

Tümkasder’in vizyoner projesi Kültür Müzesi’ni gezen, tarihe doğru nostaljik bir yolculuk yaparak kültürel değerlerin günümüze ulaşma maceralarını dinleyen Yasemin Yalçın, Tümkasder’in çalışmaları hakkında Murat Çalık’tan bilgi aldı.
 
 
Tümkasder’in bir vizyon çabası olduğunu vurgulayan Murat Çalık, “Gerek sosyal yardımlaşma ve dayanışma alanında, gerekse kültürel nitelikteki 60 projemizle farkımızı ortaya koyduğumuz bir yolculuğu sürdürüyoruz. Bu yolculukta yaptığı her çalışmayla, her dizi ve sinema oyunculuğu serüveniyle gönüllerimizde yer alan Yasemin Yalçın’ı da yanımızda görmek bizleri fazlasıyla sevindirmiştir” dedi. 
 
 
 
Yasemin Yalçın da, Tümkasder’li olmanın, sadece bölgesel değil, ulusal nitelikte farklı çalışmaların da öncüsü olabilecek bir çabayı gerektirdiğini dile getirerek, “Bu yürekli çaba içinde olmak bizi sevindirir. Tümkasder üyesi olarak bundan sonra ben de her türlü projenizde, sosyal yardımlaşma ve dayanışma çalışmalarınızda, kültürel formlardaki güzelliklerinizde yanınızda olmaktan çok sevinçli olacağım” diye konuştu. 
Kaynak : Murat Ürtekin