info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı Şehir Stadına 5000 Kişilik Kapalı Tribün Projesi Hazırlanıyor

Kapaklı Şehir Stadına 5000 Kişilik Kapalı Tribün Projesi Hazırlanıyor

Kapaklı şehir stadına 500 kişilik tribün yapılması için Kapaklı belediyesi tarafından yasal yükümlülükler tamamlanıp yapım aşamasına geçiliyor.Proje hakkında açıklama yapan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı;
 
 
“Etüd Proje Müdürlüğümüz tarafından  Proje Hizmet Alımı ihalesine istinaden 5000 kişilik Kapalı Tribün Projemiz hazırlanmaktadır. 16 Ocak 2015 sözleşme tarihi itibari ile yüklenici firma ile sözleşmemiz yapılarak 3 adet avan proje öneri için  Belediyemize sunulmuştur.
 
 
495 Ada 6 parselde bulunan Belediyemize 10 yıl tahsisli olan İlçemiz Şehir Stadyumunun içerisine  5000 bin kişilik 3 adet Kapalı Tribün Avan projesi  tasarlanmıştır. 3 adet Avan Projemizin 1.si 5632  toplam seyirci kapasiteli 4065 m2 kapalı alana , 2.si 6516 toplam seyirci kapasiteli 5450 m2 kapalı alana  diğeri ise 7452 seyirci kapasiteli 5450 m2 kapalı alana sahip olacak şekilde tasarlanmıştır.3 katlı olacak şekilde  tasarlanan  A Kapalı Tribününün altında Zemin Katta misafir takım ve ev sahibi takım oyuncuları için soyunma odaları , Hakem odaları , doping odası , basın toplantı odası , idari odalar , güvenlik odası , ısınma alanları ve tuvaletler, üst katlarda ise VIP Loca ,Bay-Bayan WC ler, Fuaye, kafeterya ,basın odası , gözlemci odası  ,3012 seyirci , 150 VIP seyirci , ve 96 kişilik  Basın yeri,  ve tribünümüzün üst katında Engelli vatandaşlarımızın için izleme alanları yer alacaktır. 
 
 
Stadımızın karşı tarafındaki  B Kapalı Tribününde ise 3258 seyirci kapasiteli , altında ise  seyirci girişleri , fitness salonu , soyunma odaları , idari odalar , eğitmen odası , oyun salonu , kafeterya , revir ve tuvaletler yer almaktadır.Kale arkasındaki tribünlerimiz ise açık olacak şekilde tasarlanmıştır. 
 
 
Yüklenici firma tarafından belediyemizin 3 öneri içinden seçilen projeye istinaden Uygulama Projeleri 150 gün içerisinde Belediyemize teslim edilecek , akabinde projemiz  Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürlüğümüzün onayına sunulacaktır. 
 
 
Gençliğin yetiştirilmesinde, eğitim öğretim kurumlarının olduğu kadar spor tesislerinin de vazgeçilmez yeri vardır.Stadımızı Çimlendirme ve Işıklandırma çalışmaları ile modern bir tesis haline getirdik. İnşallah Bu projemizin de tamamlanmasıyla hizmetinize sunma sevincini ve heyecanını yine birlikte yaşayacağız. Biz istiyoruz ki  Kapaklı; kültürde, sanatta, sporda adından söz edilen bir şehir olsun. Bunun için çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz. Projelerimizin tekrar ilçemize hayırlı olmasını diliyorum.” Dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin