info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Tümkasder Yardım Eli Hayır Çarşısı Gün Sayıyor

Tümkasder Yardım Eli Hayır Çarşısı Gün Sayıyor

Tümkasder Yardımeli Platformu Başkanı Buket Güven, şimdiye kadar birçok aileye çok özel imkanlarıyla yardım eli olmaya çalıştıklarını, insanların gönüllerinde yer bulabilmek için çaba gösterdiklerini belirterek, "Hayır Çarşımız 10 gün içinde faaliyete geçebilecek nitelikte hazırlanıyor. Bundan böyle ihtiyaç sahipleri, Tümkasder Yardımeli Platformuna müracaat ederek, farklı şekillerde hazırladığımız ücretsiz Hediye Çeklerini alarak, Hayır Çarşımızdan ihtiyaçlarını giderebilecekler. Yardımeli Platformu olarak bu hayır köprüsünde insanlarımızın yüreğine bir merhamet ve vicdan yoluyla güzellikler inşa etmeyi planlıyoruz" dedi. 
 
Engin gönüllü ve hayırseverlerin Hayır Çarşısı'na farklı nitelikteki yardımlarını Gsm: 0507 286 75 30 no'lu telefonu arayarak ulaştırabileceklerini kaydeden Güven, "Hayır Çarşımıza ikinci el kıyafet (Ütülü ve temiz olmak şartıyla), giyilmemiş kılık kıyafet, ayakkabı, farklı ev ve mutfak ürünleri, tekstil malzemeleri , möble, mobilya vs. türlerinde her yardımı yapabilmek mümkün. Bu bağlamda, Hayır Çarşımızda bir garibin yüzünde tebessüm, bir fakirin evinde mutluluk olabilmek için herkesi, hayır koşusuna davet ediyoruz" ifadelerini kullandı. 
 
Toplumun genetik yapısından fakirliği kaldırabilmenin çok zor olduğunu, ama, zengin ve fakir arasındaki sevgi ve merhamet köprülerini kurarak, merhamet ve vicdanı inşa ederek insanları hayır ile birbirine kaynaştırabilmenin mümkün olduğunu belirten Güven, "700 m2'lik bir alan içindeki Hayır Çarşımızı herkesin görmesi gerektiğini düşünüyorum. Bu çarşı, fakirimize, garibimize, ihtiyaç sahibimize "Biz sizin yanınızdayız" mesajının verilerek, kardeşane ve barış içinde yaşama azmimizi ortaya koyacağımız bir sevgi üssü olacaktır" diye konuştu. 
Kaynak : Murat Ürtekin