info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4527
Dolar Satış
:
32.5111
Euro Alış
:
34.8255
Euro Satış
:
34.8882
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediyesinden Anlamlı Proje

Şehitlik Caddesi Trafiğe Kapalı Alan Oldu

Malkara Belediyesi ile Salman İnşaat Taahhüt. Paz. ve Tic. Ltd. Şti. arasında 26 Mart 2015 Perşembe günü saat 16.00'da Şehitlik Caddesi Trafiğe Kapalı Alan Yayalaştırma ve Çevre Düzenleme Yapım İşinin protokolü imzalandı.
 
 
Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile Salman İnşaat Taah. Paz. ve Tic. Ltd. Şti. sahibi Adil Salman arasında imzaların atılmasının ardından 10 gün içinde yer teslimi yapılarak yapım işine başlanılacak. İşin süresi ise yer tesliminden itibaren 90 gündür.
 
 
Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul konuyla ilgili yapmış olduğu açıklamasında; “İnsan odaklı belediyecilik anlayışı içerisinde esnafımıza verdiğimiz değerle esnafımızı da düşünerek ticaret akışının hızlanacağı Şehitlik Caddesi’nin Trafiğe Kapalı Alan Yayalaştırma ve Çevre Düzenleme Yapım İşi protokolünü imzaladık. On gün sonra yer teslimini yapacağız ve ardından da doksan gün sonra iş tamamlanıp hayata geçtiğinde Şehitlik Caddesi canlanacak ve halkımız eskiden olduğu gibi Şehitlik Caddesinde keyifli vakit geçirebilecekler. Şehitlik Caddesi üzerindeki esnaflarımız da eskiden olduğu gibi hak ettikleri iş ve ticaret hacmine ulaşabileceklerdir. İmzalamış olduğumuz protokolün Malkaramıza ve Malkaralı hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum" dedi.
 
 
Salman İnşaat Taah. Paz. ve Tic. Ltd. Şti. sahibi Adil Salman ise Şehitlik Caddesinin doğal taş süslemeleriyle, ışıklandırmasıyla ve projesiyle birlikte Trakya’nın son derece modern ve estetik caddelerinden biri olacağını belirtti.
Yapılan açıklamada;Şehitlik Caddesi Trafiğe Kapalı Alan Yayalaştırma ve Çevre Düzenleme projesi çerçevesinde; 40 adet empriye ahşap bank, 35 adet mevcut ağaç, 74 adet alçak aydınlatma, 45 adet elektrik direği, engelli yolu, ikmal parkları, dinlenme alanında 4 adet gölge sistemi, 5 adet tanıtım platformu, 3 adet su sebili, 8 grup elektronik bariyer, 169 adet kompozit yol babası, 4 adet brüt oturma grubu yer alacaktır. Cadde düzenlenmesinin imalat boyu 279.15 m.’dir.”Dedi.
Kaynak : Murat Ürtekin