info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kapaklı Fotoğraf Kulübü Faaliyetlerine Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Kapaklı Fotoğraf Kulübü Faaliyetlerine Tüm Hızıyla Devam Ediyor

Sosyal medya üzerinden kurulan Kapaklı Fotoğraf Kulübü her geçen gün büyümeye devam ediyor. Fotoğraf üzerine temel eğitim kursunun tamamlanmasının ardından,uygulama derslerine başlayan kulüp, aynı zamanda kendi üyelerinin sunumlarına da yer veriyor.
 
İlk Uygulama Eğitimi Fotoğrafta Bokeh Etkisi
 
Fotoğraf çekilirken, fokus yani odak dışında kalan net olmayan kısımların fotoğrafçının seçtiği objektif, kullandığı diyafram gibi ayarlar neticesinde fotoğrafta oluşan bulanıklık efektidir. Bokehin belirleyicisi öncelikle objektiftir. Bokeh uygulama eğitimini kulüp üyeleri ile gerçekleştiren Hakkı ANKUL, uygulama eğitimlerine ağırlık vereceklerini belirtti.
 
Belediye Binasının Çatı Katında Bulaşık Telli Uygulama yapıldı
 
Soğuk havaya rağmen fotoğraf gönüllüleri bulaşık telini yakarak, Belediye binasının çatısında farklı bir fotoğraf çekim uygulaması gerçekleştirdi. Fotoğraf Kulübü ekibi, eğitimin yanında uygulamanın da önemli olduğunu belirterek, ne kadar uygulama yapabilirsek üyelerimize fotoğrafı o kadar sevdirebiliriz.
 
Işıkla Boyama Eğitimine Üyeler Yoğun İlgi Gösterdi
 
Üyelerine farklı bakış açıları oluşturmayı hedefleyen Kapaklı Fotoğraf Kulubü Ekibi, Belediye Binasının 5.Kat’ında lazer ışıkla uygulama eğitimini gerçekleştirdi. Karanlıkta uzun pozlama yaparak lazer ışık ile objeleri aydınlatarak fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Öğrenciler uygulama eğitiminde sonrada kendileri ışıkla boyama tekniğini deneyimleyerek farklı fotoğrafları grup sayfasında paylaştılar.
 
Gönül BİKEÇ’in Fotoğraf Sunumu Yoğun İlgi Gördü.
 
Kapaklı Fotoğraf Kulübü üyelerinden Gönül BİKEÇ, “Benim Yüzlerim” İsimli sunumu ile izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Yerel ve Ulusal Yarışmalarda ödülleri olan Gönül BİKEÇ sunumun ardından Kapaklı Fotoğraf Kulübü üyeleri ile soru cevap şeklinde sohbet ederek, fotoğrafların hikâyelerinden bahsetti. Kulübün Yönetim Ekibi Gönül BİKEÇ’e teşekkür ederek, üyelerin bu şekilde sunumları gerçekleştirmesinden gurur duyduklarını belirtti.