info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Deprem Haftası Mesajı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Başkan Albayrak mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Deprem, dünyanın en önemli gerçeklerindendir. Ülkemiz de coğrafi yapısı ve iklim özelliklerinden dolayı doğal afetlere en çok maruz kalan ülkelerinden biridir. Geçmişte yurdumuzda birçok yıkıcı deprem olduğu gibi, gelecekte de sık sık oluşacak depremlerle büyük can ve mal kaybı olma ihtimali oldukça yüksektir.  1-7 Mart Deprem Haftasında, deprem bilincinin oluşturulması, yaşanan deprem felaketlerinin hatırlanması ve olası deprem felaketlerine karşı hazırlıklı olunması amacıyla birçok faaliyet yapılmaktadır. Eğitim ve teknik donanım açısından yeterli kurum ve kuruluşlarımız tarafından bilgilendirici eğitim ve tatbikat çalışmaları ve insanların sağlam yapılarda huzur ve güven içerisinde yaşamaları için gerekli tedbir ve düzenlemelerin yapılması önem arz etmektedir.
 
Bu duygu ve düşüncelerle, tüm vatandaşlarımıza deprem felaketinden uzak, sağlıklı ve huzurlu bir yaşam temenni eder; sevgi ve saygılarımı sunarım”
Kaynak : Tekirdağ Yeni Haber