info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Candan Yüceer ve Eşinden Promar’a Ziyaret

CHP Tekirdağ milletvekili Dr. Candan Yüceer,eşi Dr.Kamil Yüceer ile birlikte,Gant,Rosignol,Peak gibi ünlü markaların Türkiye distribütörlüğünü yapan Promar tekstil genel müdürü Sami Yalçın’ı ziyaret etti ve tekstil ihracatındaki son gelişmeler hakkında bilgi aldı.

Ziyareti,tekstil sektörü ve işçilerin çalışma hayatı hakkında düşüncelerini dile getiren Candan Yüceer;
“Günden güne gelişerek  özellikle Çorlu ve Çerkezköy merkezli  sanayi bölgesi haline gelen Tekirdağ,istihdam konusunda önemli bir  ilimizdir.Kara,hava  ve denizden ulaşım imkanı olan,Büyükşehir statüsü kazanmış Tekirdağ’ımızın  daha da gelişerek Batının sanayi merkezi olacağı gözlenmektedir.
Özellikle Tekstil olarak Avrupa’nın ünlü markalarının üretim merkezi haline gelen Tekirdağ’da en büyük başarı,emekçi işçilerimizindir.Ailelerinin geçimini sağlamak için gece demeden,gündüz demeden çalışan işçilerimiz,ülkemizin ve geleceğimizin teminatı,ekonomimizin temel taşı,bizim göz bebeklerimizdir.Çalışan emekçilerimizle gurur duyuyorum.”Dedi.
Milletvekili Candan Yüceer’in  ziyaretinden memnuniyetini ifade eden Promar Tekstil Genel Müdürü Sami Yalçın, “Sayın Candan Yüceer’in İşletmemizi ziyaret etmesi bizi ziyadesiyle menun etmiştir. Sayın Yüceer’in ziyaretinin diğer milletvekillere de örnek olmasını,ülkemizi tekstil alanında başarıyla temsil eden firmaları onurlandırmalarını dileriz.
Çünkü,Tekirdağ’ın yükselen değeri tekstil sektörü,büyük ekonomik zorluklara rağmen ayakta kalmaya,bölgede yaşayan halka istihdam yaratmaya devam etmektedir.
Bu başarı,işçi,işveren ve siyasetçinin el birliğiyle çalışmasıyla gerçekleşir.Duyarlılığı ve ziyareti nedeniyle,Sayın Candan Yüceer’e Promar ailesi olarak teşekkür ederiz.” Dedi.