info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Süleymanpaşa Belediyesi Depreme Hazırlanıyor

Deprem kuşağında bulunan şehrimizin meydana gelecek yıkıcı bir depreme karşı hazırlıklı olunması adına Süleymanpaşa Belediyesi’nde geniş katılımlı toplantı yapıldı.

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat’ın makamında gerçekleştirilen toplantıya Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Şarköy Belediye Başkanı Süleyman Altınok, Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Berkay Çakır, Jeofizik Mühendisleri Odası İstanbul Şube Başkanı Erdal Şahan, Jeofizik Mühendisleri İstanbul Şubesi Kentsel Yenileme Komisyonu Başkanı Emre Aktaş, İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisleri Odası İkinci Başkanı Yardımcı Doçent Doktor Savaş Karabulut, Süleymanpaşa Belediye Meclis Üyesi Münür Karaevli, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkan V. Sevim Avcı Yener, Süleymanpaşa Belediyesi Bilgi İşlem Müdür V. Şahin Begiç ve Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı danışmanları katıldı.
 
“Önce insan güvenliği” başlığı ile gerçekleştirilen toplantıda olası afet durumlarında afet yönetimi ve şehir planlaması hakkında görüşmeler yapıldı.
 
Olası bir depreme karşı bir an önce kentsel dönüşümün yapılması gerekliliğinin altının çizildiği toplantıda dünyadan ve ülkemizden örnek şehirler masaya yatırılarak ilk adım atıldı.