info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’dan Yardım Eli

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul’dan Engelli Vatandaşlara Yardım Eli

Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, 19 Kasım 2014 Çarşamba günü saat 11.00’de Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı ile birlikte engelli vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, ihtiyaçları doğrultusunda Arda Çınar ve Mustafa Kaymakçı’ya tekerlekli sandalye hediye ettiler.  
Ağır epilepsi ve ortopedik engelli olan 9 yaşındaki Arda’nın annesi ve babası Erkan ile Perihan Çınar, çocuklarının tek göz oda içerisinde sıkıldığını, Arda’yı dışarı çıkartmak istediklerinde ise büyük zorluklarla karşılaştıklarını ve hediye edilen tekerlekli sandalye sayesinde artık Arda’yı kolaylıkla dışarıya çıkarabileceklerini ifade ettiler. 
 
 
Ortopedik engelli olan Gazi Ömer Bey Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Mustafa Kaymakçı’nın annesi Nihal Kahraman ise hediye edilen tekerlekli sandalye sayesinde oğlunun mutluluğunun gözlerinden okunduğunu belirtip, Mustafa’nın hevesli çalışkan bir öğrenci olduğunu, evinin merkeze uzaklığından dolayı Mustafa’yı okula götürüp getirirken yaşadığı sıkıntıları dile getirdi. Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul da Mustafa’nın okula gidip gelirken zorluklarla karşılaşmaması için gerekli yardımı yapacağını ve bu konuyu çözüme kavuşturacağını belirtti.
Engelli vatandaşların aileleri duydukları memnuniyeti dile getirip, Malkara Belediyesi’nin yapmış olduğu tekerlekli sandalye yardımından dolayı Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ve Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Nazif Balcı’ya teşekkür ettiler.
 
Kaynak : Murat Ürtekin