info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Simge ‘Bip Bip’ İsimli Single’ıyla Karşınızda

İlk albüm için sıcak bir pazar günü halk plajında denize girmek gibiydi diyebilirim.

Her kulaç attığımda başka bir popçuya çarpıyordum. Yaptığım tarzın birçok örneği olunca doğal olarak sıyrılmam imkânsızlaştı. Aynı zamanda tecrübesizdim. Karar mekanizmasını prodüktörlerime bırakmıştım. Şimdi görüyorum ki böyle teslimiyetçi olduğunuz ve kendi isteklerinizi göz ardı ettiğiniz sürece kendiniz olamıyorsunuz. Dinleyici de plastikleşmiş kişilerdeki sahteliği anlıyor ve reddediyor.
 
Sizi neden dinleyelim?
Onların çoğu ticari amaçlarla, belli formüller içerisinde, çabuk beğenilip tüketilmek üzere hazırlanıyor. ‘Bip Bip’ böyle bir şarkı değil. İçerisinde birçok renk var. Bu tip şarkılar başta algıya karmaşık gelse de kısa zamanda bağımlılık yaratıyor. Bunun en büyük örneği de Tarkan.
 
Gülşen’le dört, Serdar Ortaç’la iki sene çalıştınız ama onların şarkıları albümde yok. 
İkisinin de şarkılarını söylemek istiyorum. Serdar Ortaç’la olan küskünlük hikâyesine gelirsek, zamanında bana kırıldı. Kendine göre sebepleri vardı. Beni çok seviyor ve sahnede çok rahat ediyordu. Albüm yapma kararı alıp ekipten ayrılmak durumunda kaldım. Ve en acısı yine bu kararı ben vermemiştim. Ama kimse bununla ilgilenmedi tabii, yalan yanlış haberler çıktı. Çünkü Serdar Ortaç ismi popülerdi ve ben istemesem de hiçbir yanlışım olmasa da durum bu şekilde ifade edildi. Ve ben hiç olmak istemediğim bir insan konumuna düşürüldüm.
 
GÜZELSEN 1-0 ÖNDESİN
 
 
Ortaç konserlerinde sahnede giydiğiniz mini etekler meşhur. Mini tutkunuzun sebebi ne?
- Aslında tutku değil sahne için uymam gereken bir görselliğin parçasıydı. Tabii ki ben de her özgür kadın gibi zaman zaman mini etek giyerim ancak bununla anılmak istemem.
 
Dekoltede sınırlarınız var mı?
- Yaşım ilerledikçe daha da sınırları olan bir insan haline geldim. Artık her giydiğimi iki kere düşünüyorum. Bakış açım değişti. Daha dikkatli ve anlamlı yaşamaya özen gösteriyorum. Bu nedenle kendimi daha iyi hissediyorum. Yaptığım tüm dikkatsizliklerimin hayatıma yeni bir yön verdiğinin farkında olarak, her şeyi kabul edip değişimimi tamamlamaya devam ediyorum.
 
Güzellik size ne ifade ediyor?
- Hayata 1-0 galip başlamak gibi. Sonuçta evinize kedi alırken bile gözünüze en güzel geleni seçip alıyorsunuz.
 
 
Bu işin ne kadarı ses ne kadarı fizik?
- Size sadece ses demek isterdim ama günümüzde estetiğin önemi büyük. Yine de yeteneği olmayan bir güzelliğin şarkıyla bağlantısını kuramıyorum.
 
Fotoğraf çekimlerinizde ‘Kırmızı Başlıklı Kız’ oldunuz. Bu piyasada çok kurt var” mı demek istiyorsunuz?
- Duyduğum ve gördüğüm kadarıyla sayıları oldukça çok. Aynı benim klibimde olduğu gibi. Ama ben koyun olmam. Arkamda haberim olmadan dolanan kurtlar, ben doğru işler yapmaya başlayınca benden uzaklaşıp kayboldular.
 
SERDAR ORTAÇ MATEMATİK ÖĞRETMENİ GİBİ 
Sahne formülleri var. Onu tüm dikkatimle izledim. Hem besteci, hem söz yazarı olması herkesten farklı kılıyordu onu. Bir gün Harbiye konseri sonrası “Nedir sırrın diye?” sordum.“Ya oynatacaksın ya ağlatacaksın” dedi.