info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Minik Sporcular Derece ile Döndü

Şampiyon Spor Kulübü antrenörü Vural Ayaz ve Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel Konya’da düzenlenen Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonası’nın ardından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.

Konya’da yapılan Minikler Türkiye Taekwondo Şampiyonasında, Çerkezköy Şampiyon Spor Kulübü sporcularından minik erkekler 30 kg'da Türkiye üçüncüsü olan Samet Ayaz ve Güzel Spor Kulübü sporcularından minik bayanlar 33 kg'da Türkiye üçüncüsü olan Kübra Kepenek Şampiyon Spor Kulübü Antrenörü Vural Ayaz ve Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı ziyaret etti. Akay her iki sporcuya da başarılarından dolayı küçük altın hediye etti.
 
İLK 8 İÇİNDE ÇERKEZKÖY'Ü TEMSİL ETTİLER
 
Yapılan ziyarette konuşan Güzel Spor Kulübü Antrenörü Bilal Güzel, “Konya’da yapılan Şampiyona’da ilk 8’e sporcularımız yerleşti. Federasyon sıralamasında da önemli olan ilk 8’e girmekti. Burada olan tüm sporcularımızın hepsi olimpiyat şampiyonu olacak kapasitedeler. Minik Bayanlarda Kübra, Minik Erkeklerde Samet ilk 3’e girdi. Ayrıca Meryem Akgün 5’nci, Gülsüm Ügey ise 6’ncı olarak ilk 8 içinde Çerkezköy’ü temsil etti” ifadelerini kullandı.
 
AKAY KÜÇÜK ALTIN İLE ÖDÜLLENDİRDİ
 
Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ziyaretlerinden ve başarılarından dolayı sporculara ve Antrenörlerine teşekkür ederken derece almış sporculara küçük altın ve kitap hediye etti. Hediyeleşmenin ardından Vahap Akay ve sporcular objektiflere poz vererek hatıra fotoğrafı çektirdiler.