info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Kubilay’ın Habersiz Denetimleri Sürüyor

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’ın habersiz denetimleri sürüyor. Kubilay son olarak Tapu Müdürlüğü ve Vergi dairesine habersiz denetim gerçekleştirerek incelemelerde bulundu.

TAPU MÜDÜRLÜĞÜ'NE DENETİM GERÇEKLEŞTİRDİ
 
Habersiz denetimlerine ilk olarak Tapu Müdürlüğü'nden başlayan Kaymakam Kubilay Tapu Müdürü Raziye Muslu ile beraber tüm birimleri personelleri ile birlikte denetledi. Vatandaşa daha iyi bir hizmet verilmesi için eksikliklerin giderilmesi talimatını veren Kaymakam Kubilay personele çalışmalarında başarılar dilerken, vatandaşlar ile sohbet ederek dertlerini dinledi.
 
VERGİ DAİRESİ'NE DE DENETİM GERÇEKLEŞTİRDİ
 
Kaymakam Kubilay'ın Tapu Müdürlüğü'nden sonraki durağı ise Vergi Dairesi Müdürlüğü oldu. Vergi Dairesi'ne de habersiz olarak denetim gerçekleştiren Kubilay Vergi Dairesi Müdürü Ahmet Tetik ile beraber tüm birimleri denetleyerek personel durumunu yerinde inceledi. Amaçlarının yönetimin iyileştirilerek vatandaşa daha iyi bir hizmet verilmesi olduğunu söyleyen Kubilay, bürokratik odaklı iş anlayışından ziyade vatandaşa hizmet odaklı görev anlayışına sahip olduklarını sözlerine ekledi.