info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4742
Dolar Satış
:
32.5327
Euro Alış
:
34.7084
Euro Satış
:
34.7710
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Yeni Park Büyük İlgi Görüyor

30 Ağustos tarihinde Çerkezköy halkının kullanımına açılan Hükümet Konağı önünde bulunan park vatandaşlardan tarafından büyük ilgi görüyor.

Parkın etrafı demir çitlerle kapatılırken, Hükümet konağı önünde bulunan Atatürk büstünün de sökülerek yenisinin yapılacağı öğrenildi.
 
PARKIN ETRAFI DEMİRLERLE KAPATILIYOR
 
30 Ağustos Zafer Bayramında Çerkezköy halkının hizmetine açılan yeni park vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Alan üzerinde yapılan çalışmaların ardından Hükümet konağı çevresi farklı bir görünüme kavuşurken, park alanı etrafı da farklı demir motiflerle kapatılıyor. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri demir çitlerle kapatma işleminin önümüzdeki günlerde tamamlanacağını ifade ettiler.
 
VATANDAŞLAR BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR EDİYOR
 
Yeni parkın Çerkezköy halkının kullanımına açılmasının ardından Hükümet Konağında bulunan kurumlara gelen yada gün içerisinde gezmeye çıkan vatandaşlar çamların altında dinlenme imkanı bularak kendileri için hazırlanan parkı en iyi şekilde değerlendiriyorlar. Birçok vatandaş harabeye dönmüş alanı yeşil alana çevirerek park haline getiren Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a teşekkürlerini sunarken, park alanında tek eksikliğin çöp kovaları olduğunu ifade ettiler.
 
ÇALIŞMALAR ÖNÜMÜZDEKİ GÜNLERDE BAŞLAYACAK
 
Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri yapılan çalışmalar kapsamında önümüzde ki günlerde park alanına çöp kovalarının monte edileceğini belirttiler. Diğer yandan yapılan çalışmalar kapsamında Hükümet Konağı önünde yapılması planlanan çalışmalara da önümüzdeki günlerde başlanacağı öğrenildi.
 
ATATÜRK BÜSTÜ YENİLENECEK
 
Yetkililerden alınan bilgilere göre, Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk büstünün sökülerek yerine yenisinin yapılacağı ifade edilerek, “Atatürk büstü yenilendikten sonra etrafında çimlendirme ve düzenleme çalışmalarımız olacak. Önceki yıllarda yaşanan sel baskınlarından dolayı da yağmur suyu hattı yaptık ve olası sıkıntıların da bu şekilde önüne geçmiş olacağız. Araç park alanının bulunduğu alanda da gerekli düzenlemeleri yaparak belli alanlarda yeşil alanlar oluşturacağız” denildi.
 
YOL VE KALDIRIM GENİŞLETME ÇALIŞMALARI DA OLACAK
 
Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri yaptıkları açıklamanın devamında ise, “Hükümet konağı önündeki çalışmalarımızı tamamladıktan sonra da Hükümet caddesi üzerinde kaldırım ve yol genişletme çalışmalarına başlayacağız” ifadeleri kullanıldı.