info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.5096
Dolar Satış
:
32.5682
Euro Alış
:
34.6254
Euro Satış
:
34.6878
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Pınarçalı’lar Eski Düzenlerini Arıyorlar

30 Mart Mahalli İdareler seçimleri sonrası Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinden ayrılıp, mahalle olarak Kapaklı ilçesine bağlanan Pınarça mahallesi sakinleri eski düzenlerini özlediklerini söyledi.

Bundan sonraki süreçte Pınarça’ya herhangi bir hizmet geleceğini düşünmediklerini söyleyen mahalle sakinleri köy oldukları günleri özlediklerini belirterek, "Biz eski düzenimizi çok arayacağız. Birçok sorunumuz var. Bunlar nasıl çözümlenecek bilemiyoruz" ifadelerini kullandı. 
Tekirdağ’a bağlı Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise, Pınarça Mahallesi’ne çocuk oyun parkı yaptı. Konu hakkında duygularını dile getiren Pınarça mahallesi sakinleri, "Mahalleye dönüşen Pınarça'mızda çocuklar için yapılan bu oyun alanı çok iyi oldu. Kapaklı Belediyesi'ne bu hizmeti için teşekkür ediyoruz. Çocuk parkının oluşu ile mahalle olduğumuzu anlamaya çalışıyoruz. Ancak şu anda biz ne mahalle ne de köyüz. İki arada bir yerdeyiz. Mahalleye dönüşen diğer köyler de aynı durumda. Başka hizmet geleceğini de hiç sanmıyoruz. Biz eski düzenimizi çok arayacağız. Birçok sorunumuz var. Bunlar nasıl çözümlenecek bilemiyoruz" dedi.