info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4551
Dolar Satış
:
32.5136
Euro Alış
:
34.6559
Euro Satış
:
34.7183
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Berber’den Randevulu Hizmet

Tekirdağ’da bulunan bir berber müşterilerine randevu sistemi ile hizmet veriyor.

Tekirdağ Ertuğrul Mahallesi Eski Balık Pazarı üzerinde bulunan Saloon Erkek Kuaförü müşterilerin dükkanda sıra bekleyerek zaman kaybetmemeleri için randevu vererek hizmet veriyor.
 
Saloon Erkek Kuaförü işletme sahibi Murat Küçük, "Vatandaşımız tıraş ya da cilt bakımı için dükkanımıza geldiğinde, dükkanda beklemek yerine ismini ve telefon numarasını alıp sıra ona geldiğinde arayarak dükkanımıza çağırıyoruz" dedi.
 
Vatandaşın hizmetten gayet memnun olduğunu belirten işletme sahibi Küçük, "Vatandaşımız dükkana geldiğinde burada beklemek yerine ismini ve telefon numarasını alarak varsa başka işlerini halletmesini söylüyoruz. Bazı vatandaşlarımız beni arayarak randevu alıyor ve randevu saatinde gelerek tıraşını oluyor. Böyle sistemli çalışmamız hem biz işletme sahipleri açısından iyi oluyor hem de vatandaşımız dükkana gelerek zamanını burada sıra bekleyerek kaybetmiyor" şeklinde konuştu.
 
Berbere randevu ile tıraş olamaya gelen vatandaşlar, "Randevu alarak randevu saatinde berbere geliyoruz ve sıra beklemeden tıraşımızı oluyoruz. Böylece berberde sıra beklemek yerine diğer işlerimizi hallediyoruz" dedi.