info@ellidokuz.com
Dolar Alış
:
32.4747
Dolar Satış
:
32.5332
Euro Alış
:
34.8231
Euro Satış
:
34.8859
Aranıyor, lütfen bekleyiniz...

Aysel-Abdullah Öğücü Ortaokulu Açılış Töreni Yapıldı

Çorlu Gönüllü Hizmet Vakfı Aysel-Abdullah Öğücü Ortaokulu açılış töreni yapıldı.

Törene; Vali Ali Yerlikaya, Hayırsever Aysel Öğücü, Çorlu Gönüllü Hizmet Vakfı Başkanı İnal Aydınoğlu, Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, Milli Eğitim Müdürü Halis İşler, Öğücü Ailesi ve çok sayıda davetli katıldı.
 
Hayırsever Öğücü Ailesi adına açılış konuşmasını Orhan Öğücü yaptı. Ardından  Çorlu Gönüllü Hizmet Vakfı Başkanı İnal Aydınoğlu  yaptığı konuşmada; vakfın kurucusu Abdullah Öğücü ve eşleri Aysel Öğücü’nün adının yaşayacağı okulun açılışını  gerçekleştiriyor olmaktan çok mutlu olduklarını ifade ederek, “Bu bizim için bir gurur günüdür.  Vakfımızın amacı doğrultusunda kamuyla işbirliği içinde eğitim tesisleri yaparak, milli  eğitime bağışlamaya devam edeceğiz “dedi.
 
Açılış töreninde konuşan Vali Ali Yerlikaya; “ Bugün burada Çorlu Gönüllü Hizmet Vakfı Aysel-Abdullah Öğücü Ortaokulu'nun açılışını yapıyoruz. 32 derslikli yaklaşık 2000 öğrencinin eğitim gördüğü  okulun sözleşme bedelinin yarısını bağışlayan Öğücü  Ailesini tebrik ediyor, hayırlarınızdaki bereketin daim olmasını diliyorum. Açılışını yaptığımız ilimizdeki 423. okulun eğitim-öğretim hayatına nefes getireceğini düşünüyorum.”dedi.
 
 Vali Yerlikaya tarafından Aysel Öğücü’ye plaket takdiminden sonra  okul açılışı için kurdele kesimi gerçekleştirildi. Halkoyunlarının  ardından , Vali Ali Yerlikaya, Hayırsever Öğücü Ailesi ve beraberindekiler sınıfları gezerek öğrencilerle sohbet etti.